Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Vaksala P07 söker spelare

Vill du vara med på vår resa? Vi är ett gäng glada och schyssta killar som behöver påfyllnad i laget. Vi behöver utespelare till samtliga positioner.

Vi tränar två-tre gånger i veckan och planerar att spela i P07 Lätt kommande säsong. Till det kommer ett antal cuper.

Våra träningar följer en röd tråd och vår ambition är att både utvecklas och bli bättre innebandyspelare samtidigt som vi har väldigt roligt. Självklart vill vi vinna matcher idag men samtidigt skapa lust för att fortsätta spela innebandy under lång tid.

Vaksala är en av Uppsalas största innebandyföreningar med stora ambitioner. Det händer mycket och allt handlar om att skapa så bra förutsättningar som möjligt för oss som tränar och spelar. Bland annat erbjuder Vaksala Future, ett extra träningstillfälle i veckan – utöver ordinarie lagträning. Future träningarna hålls av extern tränare (alltså inte ordinarie tränare från laget). Till sista året på röd nivå har Vaksala även som ambition att erbjuda extern huvudtränare (alltså ingen förälder som huvudansvarig tränare). Allt detta för att erbjuda så hög kvalité som möjligt på våra träningar och förbereda oss för fortsättningen efter röd nivå.

I mitten av maj startar vi försäsongen med fys- och konditionsträning i Röbo.

Är du sugen på att hänga med oss? Hör av dig om kom och träffa oss på en träning. Vi lovar att du kommer att trivas!

 

 

 

 

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2021-08-21, kl 20:09