Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Upplandssurret

Säsongen 2019/2020 närmar sig med stormsteg och gött e väl de, för uppländsk del så känns det som att vi har en hel del att se fram emot!  

Det är dags nu
Då ett flertal av de uppländska SIBF(ssl, allsvenskan, div.1) herrlagen gjorde fina säsongen i fjol och ser fortsatt starka ut så hoppas jag att det i år är damlagens tur att ta ett rejält kliv framåt. Tittar man på den starka säsongsavslutning som Sirius stod för så bör inte slutspel vara någon orimlig målsättning, förvisso tappat viktiga poängspelaren Agnes Wiklund till Täby men får tillbaka Sofie Paulsson och Evelina Sparf från skadelistan. 

I allsvenskan östra har vi 2 uppländska lag som tog klivet upp i fjol och nu är det dags för dem att försöka etablera sig, may the force be with you Storvreta och Alunda!   

Ny arena i Knivsta
CIC Arena tar plats i stadsbilden och kommer förhoppningsvis ge ett stort lyft för idrotten i regionen, dessutom har SK Vide mycket nytt och fräscht på g så det blir spännande att se vart innebandyn i Knivsta kommer ta vägen. För en liten sneak peak på nya klicka här   

Herrar div 3
Riktigt getingbo, herrtrean känns ruskigt spännande med många habila lag. Topplagen från i fjol Loke och Roslagsalliansen är fortsatta favoriter men från div.4 så kommer det spännande lag i form av Arlanda och Stenhagen som gärna vill ta upp kampen om topp-placeringarna. Vi har dessutom habila lag som Bälinge, Rasbo U, Storvreta U, Uppsala Teknologer U som lär göra serien till en av de mer sevärda!    

Veckans Sexa
Som vi har längtat att få spendera söndagskvällarna med att kika igenom alla veckans spelade matcher i jakt på imponerande bedrifter, vi flaggar redan nu att om ni har tips på spelare som ni tycker bör vara med så skicka in en liten text till vårt instagramkonto  

Länge leve försäsongen
Det ska bli ruskigt kul att kryssa runt bland alla försäsongsmatcher och spana in vilka lag som ser vassa ut på försäsongen, sen utifrån det försöka spekulera i den kommande säsongen. Jag erkänner att jag har sällan rätt i mina tippningar men lik förbaskat så står man där ändå ;) 

 

Lev väl och ha det fint

//Johan bakom tangenterna 

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-08-21, kl 20:09