Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Uppländsk innebandy ska

Det är mycket som händer inom den uppländska innebandyn och mycket är kopplat till vår satsning "uppländsk innebandy ska" där har satt upp 8 st mål som vi jobbar mot och samtliga är kopplade till svenska innebandy vill.   

I bilden så ser ni målen, den blåa siffran är det resultat vi har som mål medans den vita siffran i parentesen är där vi befinner oss idag. Vi jobbar för att kunna klara målen 2022. 

Antalet licensierade spelare har varit ganska statiskt de senaste 4-5 åren, den beräknade tillväxten ser vi inom antalet motionärer där vi kommer jobba aktivt för att marknadsföra vår motionslicens. Vi jobbar nu för att se över våra rutiner för hur registreringen ska gå enkelt till väga och fungera så smidigt som möjligt för våra aktiva motionärer. 

Är du med och spelar i en motionsgrupp och är intresserad att skaffa en licens? mejla Johan.good@innebandy.se Vill skulle gärna vilja kartlägga vilka föreningar som har motionsverksamhet så skicka gärna in det infon till oss. 

Målen kring utbildade ledare, domare och andelen kvinnor är mål som vi bedömer vi kommer kunna klara förutsatt att den nuvarande tillväxten håller i sig och att vi lyckas med att behålla fler aktiva längre inom idrotten. Givet är att vi alltid ska jobba stenhårt med respektive fråga och driva utvecklingen framåt men som sagt den nuvarande kurvan är god och det är det vi jobbar för att behålla. 

Sen har vi de 3 intressegraderna, och här sitter vi på en spännande sits. Vi är bortskämda med 3 superliga-lag i staden som alla gör att väldigt digert arbete för att höja intressegraden kring superligan, vi har tittat på olika alternativ som vi ev kan bistå med gällande marknadsförening men vår största insats gällande intressegraden för svensk innebandy är våra internationella arrangemang som ni kan läsa mer om här.   

Så här ser du grunden för det arbete du, jag och alla aktiva inom uppländsk innebandy har framför oss. Vi ses i hallarna  

short_text    Publicerat av Johan Good 2020-03-16, kl 09:11