Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Stort tack till alla som deltog i den första av flera digitala föreläsningar

Foto: Per Wiklund 

Stort tack till alla som deltog på gårdagens digitala föreläsning som anordnades inom GUDH-samarbetet (Gästrikland, Uppland, Dalarna, Hälsingland) vi hade deltagare inte bara från vår egen region utan detta digitala forum lockade deltagare från flera delar av landet och även en del internationella deltagare från våra grannländer.   

Ett extra tack skickar vi också till Kent Göransson som gjorde en stark insats som föreläsare. Nedan kan ni ta del av kommentarerna från några av deltagarna   

”En mycket inspirerande föreläsning av Kent. Han blandade egna tankar med erfarenheter och minnen från hans egen karriär som tränare. Rekommenderar starkt att delta på föreläsningar som denna.”

/Henrik Bernelind Sportchef Alunda IBF Herr samt tränare för P-07

"En intressant föreläsning med bra innehåll gällande människan och hur man jobbar med människan och gruppen i fokus. Finns saker man kan ta med sig från föreläsningen både hur man förankrar värdegrundsarbetet i både laget och föreningen samt hur man arbetar kvalitativt utvecklingssamtal. Kent lyfter även upp på ett bra sätt hur viktigt det är att se, bekräfta och visa att man tror på sina spelare. Förväntningar leder till prestation! Jättekul med så stort intresse! Tror absolut att de allra flesta som deltog fick med sig med sig något värdefullt från kvällen"

/David Eriksson, sportchef IBK Uppsala Teknologer samt verksamhetsledare för Ålands innebandyförbund

Detta var den första av flera planerade digitala föreläsningar, nästa föreläsning är den 25 januari och information om den föreläsningen kommer i början av nästa vecka. 

 

Är du intresserad att boka in Kent Göransson som föreläsare så kan du kontakta Johan.good@innebandy.se så förmedlar jag Kents kontaktuppgifter.  

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-01-14, kl 14:39