Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

SK Vide herr- och herrjuniorer söker fler ledare

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Kommunen ligger utefter såväl E4 som järnväg och nybyggda Centrum för Idrott och Kultur (CIK) rymmer två fullstora innebandyplaner. SK Vide är som ett resultat av detta på stark frammarsch och blev 2019 bland annat utsedd till årets Knivstaförening. Vi söker nu fler kvinnor och män som vill vara ledare i vår fortsatta utveckling.

SK Vide har idag omkring 350 licensierade spelare med herrlag i division 5 och division 6 samt herrjuniorlag i HJ Uppland samt Upplands röda serier. Serietillhörigheten 2020/2021 för våra herrlag är, som ett resultat av det avbrutna seriespelet, ännu inte beslutad av förbundet.

Inför den kommande säsongen vill nu utöka vår ledarstab för såväl vårt representationslag som för vårt herrjuniorlag. Vi söker även en lagledare till vårt representationslag.

Vi ser helst att du har tränat lag tidigare eller spelat på hög nivå, du kanske har tränat ett seniorlag högre upp i seriesystemet, något juniorlag eller spelat på hög nivå och vill utveckla dina tränarkunskaper. Viktigast av allt är dock att du som person kan bidra till att skapa en utvecklande tränings- och matchmiljö där spelare kan och vill utvecklas. För att bibehålla en stark lokal förankring är det av stor betydelse att du kan möta våra många duktiga juniorers ambitioner och möjliggöra ett livslångt idrottande.

Som ledare för senior- och juniorlag i SK Vide erhåller du, förutom en möjlighet att utveckla ditt ledarskap och att vara med på vår utvecklingsresa, också reseersättning och profilkläder.

Intresserad? Kontakta vår sportansvarige så berättar han mer!

Fredrik Åström
0709-824 649
freast01@gmail.com

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2021-08-21, kl 20:09