Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Projekt Väx(l)a i Innebandyn (ett projekt för unga ledare)

Vi upplever att det inom innebandyn finns väldigt få yngre som växlar spår från att vara aktiva innebandyspelare till att bli ledare, alt att man testar båda spåren parallellt. Vid samtal med många av de som slutat spela så har det framkommit att de nog hade kunnat tänka sig att testa på en ledarroll, men att de inte haft kunskap och inte heller erbjudits möjlighet från sina föreningar. Vi tror att det finns enormt många unga ledare därute som kan göra vår innebandy till en roligare idrott för våra barn och ungdomar.

Metod: UIBF erbjuder ett ledarforum för ungdomar i åldern 15–25 att byta tankar och idéer samt få kunskap i form av tematräffar ca 6 per säsong (3 på hösten och 3 på våren) Där erbjuder vi fortbildning, sammanhang och coaching för att bli uthålliga och framförallt trygga i en framtida ledarroll. 

Datum: 19 oktober, 2 november och 2 december klockan 18:00-20:00

Plats: IFU Arena, i Upplands IBFs lokaler 

Anmälan: Skicka ett mejl till Johan.good@innebandy.se om du avser att komma förbi, du styr själv om du vill komma på samtliga träffar eller bara en av dem och hur lång tid du vill vara på plats. 

Kostnad: 0 kronor, vi bjuder på kaffe/te.   

Handledare/Mentorer: Ola Forsgren, Markus Puskala & Johan Good

Vi vill även skicka en uppmaning till alla föreningar att erbjuda de spelare som annonserat att de slutar möjlighet att ansluta till projektet.

short_text    Publicerat av Johan Good 2020-10-09, kl 16:16