Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

ledarutbildning för tjejer/kvinnor

En av kärnfrågorna i vårt projekt "uppländsk innebandy ska" är att arbete för att vi ska bli fler tjejer/kvinnor som utövar vår idrott i alla dess former, spelare, ledare, organisationsledare. 

En av de insatser vi gör för att bli fler kvinnliga ledare är vårt kvinnligt ledarnätverk som träffas 4 gånger per år där vi erbjuder kostnadsfri utbildning för de ledare som är med i nätverket, organisationsledare, styrelseledamot, spelare, materialare tränare är varmt välkomna att delta.

Träff 1 och 2 är planerade och datumen är spikade, träff 3 & 4 kommer att genomföras i februari, mars.  

Träff 1) 27 november 18-21 på arenahotellet, det är en skadekurs där man får lära sig att hantera de skador som är de vanligaste inom innebandy. Kursen är 50 % teoretisk och 50 % praktik. Anmälan gör du här 

Träff 2) 31 januari kl 18-21:30 är en upplevelsekväll där alla deltagare får gå på matchen mellan Sveriges och Finlands U19-damer som spelas i IFU Arena A, i samband med matchen så kommer Ebba Wängström som är projektledare för de internationella arrangemangen i Uppsala berätta om organisationen och verksamheten. Anmälan till träff 2 gör du här (länken tar ibland lite tid att ladda upp men den kommer på plats under kvällen) 

OBS att om du avser att gå på båda träffarna så gör du 2 anmälningar, varje anmälan är unik och kopplad till just den enskilda kvällen. 

Varmt välkomna och dela gärna informationen till vänner och bekanta #viälskarinnebandy  

 

short_text    Publicerat av Johan Good 2020-03-16, kl 09:11