Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Ledarlicenser förlängda!

På samtliga ledarlicenser för ungdomslag så står det att den går ut 2018-09-01 och behöver därefter förnyas. Vi har nu valt att i IBIS systemet förlänga samtliga ledarlicenser tom 2019-06-30 med anledning av att det händer mycket runt kursmaterialets utveckling i samband med version SIU 2.0.

Om det mot förmodan står 2018-09-01 i dina uppgifter i IBIS så kontakta johnny.johansson@innebandy.se  så rättar vi till det.

Det blir även ett nytt sätt att genomföra de fysiska utbildningarna där man själv läser in sig på materialet innan man kommer på utbildningen. Vid kurstillfället kommer det ges mer tid att diskutera och analysera de olika avsnitten i materialet. Att det fysiska kursmaterialet försvinner och ersätts av en utbildningsportal på nätet är klart.

Vi vill därför avvakta att detta blir klart innan vi kan bestämma hur vi skall hantera ledarlicens och krav om utbildning av ungdomsledare framöver. Att det fr.o.m. säsongen 19/20 kommer att bli någon typ av uppdatering av ledarkunskaperna kommer vi att informera om så fort det är klart med direktiven från Svenska Innebandyförbundet. 

Ledarlicensen skall även denna säsong sitta runt halsen på samtliga ungdomsledare i båset i samband med match.

short_text    Publicerat av Johan Good 2019-03-15, kl 10:30