Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Knatteligan i Coronatider

Knatteligan i Coronatider
Upplands Innebandyförbund och varje enskild arrangör har ett ansvar att inte äventyra hälsan för våra utövare eller övriga samhället. Här finns riktlinjer och direktiv för att säkerställa att Knatteligan säsongen 2020/2021 genomförs på ett så säkert sätt som möjligt. PDF-fil med information

Symptom:
Aktiva, ledare, funktionärer och matchledare ska stanna hemma om de känner minsta symtom eller på annat sätt inte känner sig helt friska.

Begränsat antal spelare och ledare per lag:
För att få ner antalet personer i hallen har vi satt ett tak på maximalt 10 spelare och tre ledare per lag och Knatteliga. Förslagsvis tre ”treor” och en målvakt per lag.

Publikfritt:
Upplands Innebandyförbund rekommenderar att matcherna genomförs utan publik i så stor utsträckning som möjligt. Kommunicera på hemsida och i andra kommunikationskanaler att all publik, inklusive föräldrar och andra anhöriga, undanbedes vid matcherna.

Handsprit:
Arrangören ska ställa två flaskor med handsprit vid vardera planen samt en flaska vid ingången till hallen. Minst fem flaskor i hallen alltså, gärna fler!

Kiosk:
Gör en plan för hur ni ska bedriva kiosk och cafeteriaverksamheten på ett säkert sätt utan trängsel, tex ha fler kiosker, markera upp avstånd med tejp osv. Om ni har kiosk ska handsprit finnas i kiosken.

Vi byter om hemma:
Samtliga deltagare byter om hemma. Detta gäller även matchledarna (domarna).

Tacka på avstånd:
Efter match genomförs ingen tackningsprocedur med fysisk kontakt. Lämna ert avbytarbås rent och snyggt.

Vi följer Folkhälsomyndighetens och Svenska Innebandyförbundet direktiv. Nya beslut kan komma med kort varsel så håll er uppdaterade.

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2020-10-13, kl 11:21