Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Inga matcher under perioden 4-17 november

Region Uppsala har förlängt de lokala restriktionerna i Uppsala län med två veckor. Följande gäller under perioden 4-17 november.

  • Uppländska Innebandymatcher under perioden 4-17 november på röd nivå, juniornivå och seniornivå, alltså för 12-åringar och äldre läggs efter den sista omgången i vår. Exempelvis i D2-serien kommer alltså omgång 5 och 6 att i sin helhet läggas in i efter omgång 22. Ni behöver inte boka om dessa tider själva i dagsläget. Vi återkommer med information kring detta senare.
  • Uppländska Innebandymatcher under perioden 4-17 november på grön och blå nivå (7-12 åringar) ställs in helt och hållet. För Knatteligan tittar vi på att ha ett nytt upplägg klart för matcher från och med 18 november så att dessa kan genomföras på ett Coronasäkert sätt med färre människor i hallen samtidigt.
  • Träning för spelare födda år 2005 och senare kan fortsätta, deltagare i träningsverksamhet måste vidta extra försiktighetsåtgärder, undvika trängsel, hålla distans, byta om hemma, hålla god hygien och självklart stanna hemma om man har minsta sjukdomssymptom.
  • Träning för spelare födda 2004 och äldre är upp till varje förening att välja om man vill genomföra. Följ Folkhälsomyndighetens och Regions Uppsalas råd, dessa kan ändras med kort varsel.
  • Föräldrar skall i allra möjligaste mån inte vistas inom idrottsanläggningen. Vuxna ska i allra möjligaste mån bara skjutsa sina egna barn och vi avråder från att åka kollektivtrafik till träning. Upplands Innebandyförbund uppmanar föreningar, ledare, utövare och föräldrar att göra kloka val för att minska risken för smittspridning vid träning.

Det är viktigt att vi tillsammans gör vårt bästa för att minska smittspridningen framöver.  Vi förstår att ovanstående punkter påverkar föreningars verksamhet på många sätt och hoppas att vi snart kan se en ljusning i smittspridningen.   
       

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2021-08-21, kl 20:09