Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Information om Covidpass på IFU Arena - nya rutiner från 15/1

IFU Arena meddelar följande:

Pga de striktare restriktionerna, där Covidpass nu krävs när det är fler än 50 åskådare, kommer vi att ha kontroll av detta på IFU Arena när det är matcher. Detta gäller hall A-E på helgerna, med start lördag 15/1, men SSL-lagen sköter det separat vid sina matcher. Hall B, C, D och E räknas som en bubbla så även om ni bara har 10 åskådare krävs Covidpass då totalen i de fyra hallarna alltid kommer att överstiga 50.

Alla som vill titta på matcher och är över 18 år måste ha ett giltigt Covidpass och legitimation att visa upp för våra funktionärer. Viktigt att även de som är ca 15 - 17 år har med sig legitimation så att de kan bevisa att de är under 18 år.

Eftersom många spelare, ledare och funktionärer hänger kvar/kommer tidigt för att se andra matcher kommer vi att kontrollera Covidpass på alla över 18 år som vill in i hall A-E.

På läktarna är det fortfarande avspärrat varannan rad – det måste respekteras och det är hemmalaget som ansvarar för att deras publik följer detta. Stående publik är inte tillåtet så vi kommer att spärra av spångarna (undantaget ev filmare som är utsedda av laget).

Vi hoppas att vi tillsammans kan tillåta publik att se matcher på IFU Arena – om vi hjälps åt att se till att detta fungerar så slipper vi gå ut och säga att publik inte är tillåten i hall B-E.

Skicka gärna ut till alla föräldrar samt lägg ut på hemsidor/sociala medier så att era gäster är beredda att visa upp handlingarna. Be dem även att komma i god tid – det kan ta lite längre tid än vanligt att komma in på arenan.

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2022-01-13, kl 12:01