Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Hagundas damer går för fjärde raka

Hagundas damer har tre rakar vinster bakom sig när laget ställs mot tabelltrean IK Sätra på söndag. Välmeriterade Linette Kouru tror på en spännande match.
– Det ska blir riktigt kul att möta ett topplag igen, säger hon. 

Hagunda har inlett serien med tre vinster och tre förluster vilket gör att de i nuläget placerar sig på en sjätteplats i division 1 GUD. Laget har däremot visat stark form på slutet och vunnit sina tre senaste matcher.   

– Vi hade en knackig start, men vi mötte också tre av topplagen i början av serien. Nu känner jag att vi är på gång och har mer att visa, säger Linette Kouru. 

Helgens motståndare, IK Sätra, har fem vinster och två förluster på sina sju spelade matcher. Linette Kouru tror att laget har goda chanser att ta en trepoängare. 

– Jag tror vi har potential att vinna över alla lagen. Jag tror verkligen det kommer bli en bra match på söndag. Det ska bli riktigt kul att möta ett topplag igen för att se hur vi står, säger Linette Kouru. 

Linette Kouru har massvis med SSL-rutin och har tidigare representerat SSL-föreningar som FBC Uppsala, IBF Falun och Täby FC. Den här säsongen har hon snittat 1,8 poäng per match i serien hittills, vilket gör henne till en viktig kugge i Hagundas jakt på allsvenskan. 

– Jag tror jag kan tillföra ganska mycket med min rutin. Vi är ett ganska ungt lag och jag försöker visa vägen i olika delar av spelet, om vi till exempel ligger under, att hela tiden kämpa på och hålla uppe energin ända till slutsignalen går, säger Linette Kouru. 

Matchen startar 15:00 i IFU Arena E. 

short_text    Publicerat av Amanda Delgado Johansson 2021-11-12, kl 09:42