Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Förtydligande kring träning och enstaka matcher

Efter att regeringen och Folkhälsomyndigheten lättat på vissa restriktioner i torsdags gäller följande. Notera att ny information kan komma från myndigheterna när som helst och att detta är det som gäller för tillfället.

1. Spelare födda 2005 och yngre.
* Kan träna inomhus och utomhus med hela sin trupp.
* Matchspel i större skala spelas under perioden 26/2-21/3. De redan inbokade matcherna i era serier på röd och blå nivå görs där om till träningsmatcher och spelas på den ursprungliga tiden. Sammandrag på blå nivå (poolspel) och Knatteligan kan inte spelas med mer än två lag åt gången så dessa kommer vi manuellt att se över.
* För de lag som är ivriga att komma igång finns möjlighet att från och med 13/2 själva boka hall och motståndare och sedan meddela Upplands Innebandyförbund. Matchen läggs då in i IBIS och domare ordnas.
* För alla matcher som spelas från och med 13/2 betalar hemmalaget fullt vanligt seriearvode till domarna. Upplands Innebandyförbund står för domarnas resa.

2. Spelare födda 2002-2004
* Kan träna inomhus och utomhus med hela sin trupp.
* Inga matcher tillåts för tillfället. Här gick myndigheterna först ut med att det skulle vara möjligt med enstaka matcher även för denna grupp men det är nu ändrat så att endast träning gäller.

3. Spelare födda 2001 och äldre
* Kan träna i grupp om åtta. Kan träna inomhus endast om region/kommun/hallägare godkänner det. Annars utomhus.
* Inga matcher tillåts för tillfället.

Mer information:
https://www.innebandy.se/inlagg/lista/enstaka-matcher-tillats-for-barn-och-unga-uppdaterad/


short_text    Publicerat av Simon Andrén 2021-02-09, kl 15:28