Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Digitala föreläsningar med Håkan Söderman (Nytt datum) & Peter Svensson Hörnsten

Foto: Per Wiklund 

Digitala föreläsningar mars månad

4 Mars kl 18:30 – 20:00 Håkan Söderman

17 Mars 19:00 – 21:00, Peter Svensson Hörnsten del 1 (Endast för ledare i en förening från GUDH)

24 Mars 19:00 – 21:00, Peter Svensson Hörnsten del 2 (Endast för ledare i en förening från GUDH)

 

Med över 400 matcher i högsta serien på dam och herrsidan så är Håkan Söderman en av landets mest rutinerade domare. Han har dömt SM finaler på både dam & herr-sidan samt en hel del internationella matcher. Säsongen 2018/2019 blev också Håkan tillsammans med sin kollega Glenn Boström utsedd till årets domare i Sverige.

Förutom Innebandyn hör också Håkan till en av den unika skaran som faktiskt dömt både SSL i Innebandy och fotbollsallsvenskan.

Under denna föreläsning får både du höra en inspirerande resa. Du får ta lärdom av flera verktyg som för just Håkan och hans kollegor varit vägvinnande för ett modernt ledarskap.

Föreläsningen vänder sig till såväl domare som ledare, vad är nycklar för dig i arbetet att skapa en god dialog i lärande miljöerna under match? På vilket sätt kan man ha en dialog till en domare/ledare?

 

Länk till anmälan, föreläsningen med Håkan Söderman

 

Nästa gästföreläsare är Peter Svensson Hörnsten som är instruktör på riksinnebandygymnasiet i Umeå, Peter har en gedigen innebandybakgrund som har innefattat såväl spel som tränaruppdrag på hög nivå.  

Hans föreläsning är i två delar och temat är spelförståelse. Dels att bryta ned vad spelförståelse är? Hur det att träna upp och hur man kan skapa situationer som utmanar spelarna att med hjälp av spelförståelse lösa utmaningarna på planen?

Peter föreläser om hur vi som tränare kan hjälpa spelarna att utvecklas. Vad är viktigt att tänka på och hur kan du jobba för att göra det på bästa sätt

Föreläsningen med Peter är låst till ledare i GUDH (Gästrikland, Uppland, Dalarna, Hälsingland) ange förening/lag i anmälan 

Länk till anmälan, föreläsningen med Peter Svensson Hörnsten  

 

Frågor: Johan.good@innebandy.se 

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-03-01, kl 13:33