Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Digital föreläsning med Mårten Storm

Måndag den 25 januari klockan 18:30 bjuder vi från GUDH (Gästrikland, Uppland, Dalarna och Hälsingland) in till nästa digitala föreläsning.  

Föreläsare är Mårten Storm som är en ung, driven och passionerad ledare som besitter stora kompetenser inom ledarskap och innebandy-didaktik.

Han ett gott öga för individuell spelarutveckling, han har också under lång tid varit involverad i utvecklingen av Svensk Innebandys SFY koncept och varit ett bekant och välkänt ansikte i regionen under diverse aktiviteter och spelarutbildningar. Idag är han tränare i Rotebros herr- och damlag som båda huserar på division ett nivå i Stockholmsdistriktet, ett uppdrag som kombiernas med en utvecklingstjänst hos föreningen där fokus handlar om just spelarutveckling och ledarcoachning.

Mårten är förbundskapten i Stockholms distriktslag som även stod som segrare under det senaste SDF-SM. Som ung ledare har han en gedigen meritlista och startat en ledarkarriär som nu vi vill inspirera andra ledare. Kanske har du själv nyligen slutat spela själv och har varit nyfiken på ledaruppdraget?

Under våren 2020 prisades Mårten av Umeå Universitet och Innebandyns Kompetenscentrum IKC för sitt bidrag för Svensk Innebandys utveckling innanför sargen. Mattias Lind och Mårten Storm, Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) genomförde en kvantitativ studie i icke-linjär pedagogik gällande spelvolymen i innebandyns smålagsspel.

Studien har visat sig särskilt användbar för utvecklingen av de nationella spelformerna och ger dig som ledare tydlig vägledning om hur intensiteten och aktioner ökar ju mer man försinkar spelytorna vilket kan ge dig som ledare användbara verktyg.

Du som ledare kommer under detta inslag få en fördjupning inom spelformer och taktik kopplat till ledarskap. Med människan i centrum får du i föredraget tips på verktyg för att utveckla er konstellation. Mårten har expertis inom spelsystem och taktik och ger också sin syn på framtidens innebandy, just innanför sargen.

Du anmäler dig här

När vi bjuder in så får du en inbjudan till den mejl du anger i anmälan, mejlet skickas ut den 25 januari under förmiddagen. via den länken kan du sen ansluta till föreläsningen.

Om du har teams installerat på din dator, i-pad eller mobil så kan du välja att öppna länken i din skrivbordsapp. Har du inte teams installerat så kan du välja att ansluta via webbläsaren. 

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-01-18, kl 10:08