Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Digital föreläsning med Kent Göransson

Nu på onsdag den 13 januari klockan 18:30 bjuder vi från GUDH (Gästrikland, Uppland, Dalarna och Hälsingland) på en kostnadsfri digital föreläsning med Kent Göransson.

Kent är en ledare med gedigen erfarenhet, han har verkat många år som tränare i Warberg IC och FC Helsingborg herrlag men återfinns numera som tränare för Warbergs damlag som gjort en stark höst i superligan. Vi som kan vår innebandy har ju också koll på att Kent verkat som förbundskapten för Sveriges landslag, men det är inte bara i innebandy som han har haft landslagsuppdrag utan Kent har även varit förbundskapten i dragkamp!!

Denna första tränarföreläsning riktar sig mot temat människan och delar som att jobba med individen för att skapa laget, bygga självförtroende, målsättning och mycket annat. 

Detta är en första av flera planerade föreläsningar och de genomförs över teams så att du kan följa föreläsningen hemifrån, från jobbet eller vart du nu önskar sitta. Men det är en klar fördel om du har tillgång till bra internetuppkoppling.

Det finns ett begränsat antal platser så principen först till kvarn får råda.

Anmälan gör du här 

När din anmälan godkänts så får du en inbjudan till den mejl du anger i anmälan, via den länken kan du sen ansluta till föreläsningen. Om du har teams installerat på din dator, i-pad eller mobil så kan du välja att öppna länken i din skrivbordsapp. Har du inte teams installerat så kan du välja att ansluta via webbläsaren. Det kommer inte vara möjligt för gäster att slå på kameran, mikrofonen under föreläsningen gång utan frågor kommer att hanteras via kommentarsfältet i teams.

Bilder: Per Wiklund

short_text    Publicerat av Johan Good 2021-01-11, kl 15:24