Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Årets utmärkelser

Varje säsong delar Upplands Innebandyförbund ut priser till de som gjort årets främsta insatser. Här kommer årets pristagare:

Årets profil, Nikola Marincic, Hagunda IF
Nickos kännetecken är hans stora engagemang av att ideellt driva utvecklingen av Hagunda If och Uppländsk innebandy framåt. Spelaren är alltid i fokus och Nicko skapar det bästa förutsättningarna för spelaren utveckling. Nicko är en stark personlighet och har alltid genom åren varit omtyckt som spelare, tränare och tidigare domare. Nicko har alltid haft sitt hjärta i Hagunda IF och han har ett hjärta av guld.

Årets damspelare, Jonna Vuontisvaara Alunda IBF
Jonna Vuontisvaara har varit tongivande i D1-seriesegrarna Alunda IBF som just nu kvalar till allsvenskan. Är bäst i den offensiva zonen med sin fina känsla för spelet och ypperliga teknik. Målskytt av klass.  Årets damspelare 2018/2019 är Jonna Vuontisvaara!

Årets herrspelare, Carl Svedare Björklinge BK
Carl Svedare är en viktig kugge i Björklinges förstafemma och numera även lagkapten. Starkt bidragande i föreningens avancemang till ettan. Årets herrspelare 2018/2019 är Carl Svedare!

Årets paraidrottare: Lina Moberg Storvreta IBK
Som den sanna lagspelare hon är så bidrar hon med positivitet, peppande och kämparglöd. Lina har viljan att köra 110% på både träningar och matcher, en riktig krigare. I hennes retentioner från nästan varje sammandrag hyllar hon både sina lagkompisar och sina motståndare. Linna Moberg ÄR laget före jaget! Årets paraidrottare säsongen 2018/1019 är Lina Moberg!

Årets Paraidrottare: Olle Skage Fyrisgården IK
Att ge upp och sluta springa är inget alternativ för Olle Skage, ständigt på jakt efter bollen och jobbar stenhårt i varje byte. Både på och utanför planen har Olle ständigt peppat sina medspelare och har med sin positiva energi spridit en god stämning. När någon behöver några stöttande ord eller beröm så är Olle alltid först fram. Årets paraidrottare säsongen 2018/2019 är Olle Skage!

Årets ledare, Martin Dahlberg Björklinge IF
Martin Dahlberg är en kompetent och driven ledare som ledde Björklinge BKs herrlag genom H2 GUD utan en enda förlust. Var dessutom ledare för upplands P16 distriktslag som gjorde en stark turnering och kom hem med en bronsmedalj!  Årets ledare 2018/2019 är Martin Dahlberg!

Årets förening , Hagunda IF
Priset tilldelas Hagunda IF som under många säsonger målmedvetet byggt upp sin förening. Föreningen har sina rötter i Vänge där ungdomslagen frodas men de har också ett framstående herrlag som är på god väg att kvala sig upp till Superligan. Herrlaget har en trogen supporterskara och Hagunda vann publikligan i den norra allsvenskan i stor stil. Årets förening 2018/2019 är Hagunda IF!

Årets domarpar: Erik Andersson och Felix Pettersson
Paret har under säsongen gått från klarhet till klarhet. Trots sin unga ålder så har paret under den gångna säsongen etablerat sig i senior- och juniorserierna och utvecklats mycket som par. En god kommunikation med spelare och ledare, god spelförståelse och goda föredömen vid sidan av planen. Årets domarpar säsongen 2018/2019 är Erik Andersson och Felix Pettersson!

Årets stjärnskott, Ella Hjortshagen, Alunda IBF
Ella Hjortshagen utsågs till turneringens bästa målvakt under distriktlags-SM där Upplands F16-lag erövrade en bronsmedlaj. Utöver detta har hon spelat stabilt hela säsongen i Alunda IBF.  Årets stjärnskott säsongen 2018/2019 är Ella Hjortshagen!

Årets stjärnskott, Emil Lindblom, Storvreta IBK
Emil Lindblom kan se tillbaka på en strålande säsong. Starka insatser i klubblaget Storvreta IBK och imponerade stort i Upplands distriktslag där Uppland vann en bronsmedalj. Årets stjärnskott säsongen 2018/2019 är Emil Lindblom!

Årets domarkomet, Vendela Eklund
Vendela Eklund har under säsongen tagit sig an sina uppdrag på ett föredömligt sätt. Lovorden kring henne har florerat både på och utanför planen. Hon visar ett stort engagemang när hon dömer sina matcher som för med sig en tillit hos spelarna hon dömer. Hon utvecklar inte bara sig själv utan utvecklar även ungdomarna som hon dömer vilket är ett kvitto på ett bra matchledarskap. Årets domarkomet säsongen 2018/2019 är Vendela Eklund!

Årets domarkomet, Robin Rosendal
Trots att Robin Rosendal bara har varit domare i två säsonger visar han prov på stort mod och lugn i sitt matchledarskap. Självsäkerheten och tydligheten i hans agerande skapar en bra atmosfär kring matcharenan och matchen. Han har under säsongen tagit sig an seniormatcher såsom juniormatcher på ett föredömligt sätt. Och med en spikrak utvecklingskurva så ser framtiden väldigt ljus för honom. Årets domarkomet säsongen 2018/2019 är Robin Rosendal!

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2019-04-15, kl 10:18