Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Anmälan öppen för Upplands parasportsserie säsongen 19/20

Vi har äntligen öppnat upp anmälan för vår nyaste serie i uppländsk regi; Upplands Parasportsserie.

 

Lite kort information:

·  Det kommer att spelas 6 stycken sammandrag sammanlagt, 3 stycken under hösten och 3 stycken under våren. Man anmäler sig för halva säsongen åt gången, detta då vi vill lämna öppet för nya lag eller byte av divisionstillhörighet inför den senare delen av serien.

·  Alla sammandrag kommer att spelas i IFU Arena, Uppsala. Varje lag/förening kommer att arrangera varsitt tillfälle och det innebär att man har som uppgift att bemanna sekretariaten. Spelschema samt domare tillsätts av Upplands Innebandyförbund.

·  Vi har 4 olika divisioner;

- Div 1: Här spelar man 5 mot 5 på stor plan och passar bra för lag som spelat ett längre tag och har god spelförståelse. (SVÅR)

- Div 2: Här spelar man 5 mot 5 på stor plan och passar bra för lag som spelat ett längre tag eller vill utmana sig själva med att spela på en stor plan. (LÄTT)

- Div 3: 3 mot 3 på mindre plan. Passar bra för de lag som spelat ett tag eller lag som vill spela i en lite svårare serie. (SVÅR)

- Div 4: 3 mot 3 på mindre plan. Passar bra för nystartade lag eller lag som vill spela i en lättare serie. (LÄTT)

Vi har redan idag ett par platser bokade av lag som spelat i våra olika etapper av den populära Trilogin och i andra parasportsserier, men vi ser såklart att så många lag som möjligt vill anmäla sig till serien. Vi är även öppna för lag som tillhör andra distrikt runt om Uppland.

Sista anmälningsdag för lag till seriespel är 2019-06-14.

För mer information kring anmälan, seriespel, direktiv och klassificering – vänligen kontakta Michaela Pålsson på Upplands Innebandyförbund (michaela.palsson@innebandy.se)

 

Bildrättigheter: Fyrisgården IK

short_text    Publicerat av Johan Good 2019-05-17, kl 14:40