Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Uppdaterade lokala restriktioner i Södermanlands län

Nyköping 2020-10-29 OBS! Uppdaterat beslut 2020-11-04 13:00 *

Beslut om skärpta allmänna råd i Stockholms län och Östergötlands län får stor påverkan på våra serier.

I och med att Södertälje och Nykvarns kommuner tillhör Stockholms län så har styrelsen ikväll beslutat att följa Stockholms innebandyförbunds beslut och pausa all tävlingsverksamhet på distriktsnivå för alla lag i dessa kommuner, gäller både hemma och bortamatcher. Dessa föreningar berörs: Nykvarns IF, Telge SIBK, Pershagens SK, Galagowear FBC Södertälje, Kolpenäs IBF, Järna SK* och Hölö-Mörkö IF*. Dessutom ska inga träningar genomföras för spelare födda 2004 och äldre. Detta beslut gäller till och med 19 november 2020, men kan förlängas. Se Stockholms innebandyförbunds beslut här.

Trosa kommun har meddelat att dom stänger alla sina offentliga lokaler för verksamhet för alla födda 04 och tidigare. Detta beslut gäller mellan 4-30 november. *

Alla matcher, hemma och borta, mot lag från Östergötland skjuts upp. Även detta gäller till och med 19 november 2020, men kan förlängas.
Vad gäller omlottningen av vår gemensamma HJ-serie så återkommer vi inom kort med information.

Vad gäller lag som spelar i förbundsserier hänvisar vi till svenska innebandyförbundets beslut som ni finner här.

Denna helg försöker vi ringa upp de lag och domare som berörs då detta kommer med kort varsel. Följande helger räknar vi med att alla nåtts av besluten och tider på de matcher som inte ska spelas tas bort. Kansliet ska på måndag och tisdag , i och samråd och med hjälp av er föreningar, försöka komprimera spelschemat i hallarna för att underlätta domartillsättningen och för att ni föreningar ska kunna boka av tider. Detta gör vi en helg i taget då beslut om skärpta allmänna råd även kan komma i Södermanlands län när som helst.

Vid frågor om detta beslut så kontakta Jan Berg och om matchändringar så kontaktar ni Niclas Andersson.

Med vänliga hälsningar
Verkställande utskottet Södermanlands innebandyförbund

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56