Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Tobbe är tillbaka!

Igår blev det klart. Tobbe Henriksson har fått tillbaka suget efter innebandy och distriktslagen och tar över efter Thomas Thorn som förbundskapten. Tobbe har stor rutin och kommer att vara väldigt viktig nu när vi även kommer att vara upptagna med arrangemanget. Vi tackar Thomas för hans insats, och är glada att han ändå blir kvar.
För 4 av 5 ledare för F16 stannar kvar. Det är Thomas Thorn, Zacharias Göthberg, Felix Lange och Evelina Lindholm som lämnat klartecken för ännu ett år. Linus Lundh hoppas vi fortfarande på, men han vill fundera lite till innan han lämnar besked.

Vi har 3 ledare klara till P16. Det är Sebastian Karlsson, David Björkborg och den sist tillkomna Lucas Ahlberg. Här kommer vi eventuellt att fylla på med en till, men det återkommer vi om. 

Nu ska vi uppdatera ledare på hemsidan och sen lägger vi ut nomineringsformuläret på måndag. Vi fick igår besked från Svenska Innebandyförbundet att vi får använda oss av 50 % flickor födda -05 nästa år så alla tjejer födda -05 är också välkomna att anmäla sig.

 

short_text    Publicerat av Jan Berg 2020-01-20, kl 15:36