Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Tack till alla som gör resan möjlig!

Småland har precis slagit Östergötland i killarnas final på straffar. Distriktslags-SM är över för denna gång.(Stockholm slog Skåne i flickornas final)

I mitten av april började resan mot SM med de första spelarträffarna som avslutades med 4 intensiva dagar i Gävle. Och en härlig resa blev det. Tjejerna föll knappt mot Halland idag, men man har varit med spelmässigt i varje match under SM. Glädjen hos spelarna har varit otrolig och svetsat samma gänget ordentligt.
Killarna hade det tufft i början mot ett bra Dalarna, men sen laddade man ur ordentligt och blev enda killaget i turneringen som inte förlorade en match under ordinarie tid. Förlusten mot de blivande mästarna Småland på straffar sved igår, men vilken enorm prestation man gjorde.

Alla spelare, ledare och föräldrar har varit fantastiska ambassadörer för Sörmländsk innebandy genom sitt fina uppträdande och den fina innebandy man bjöd på.

Nu blir det tomt ett par dagar innan vi börjar resan mot nästa års SM som avgörs hemma hos oss. En del ledare blir kvar, andra tackar (tillfälligt?) för sig. Mer info kring det om nån vecka. 

Vi vill tacka alla 9 ledare för ett fantastiskt fint jobb med lagen. Zackarias, Felix, Evelina,Thomas, Linus, Johan, Lasse, Ronnie och Ludvig.

Tack till Jeanette Flensburg än en gång för din insats med att jaga sponsorer, och tack till dessa för bidragen. AQUAGAS, Ramirent AB, CS El och Kraft AB , Bosons Byrå AB och STETAB.

Tack till alla föreningar för hjälp med träningstider och med pusslande av matcher för att kunna få loss spelare till träningar/träningsmatcher.

short_text    Publicerat av Jan Berg 2020-01-06, kl 18:56