Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Tack för showen!

Efter 4 intensiva dagar i Nyköping och Oxelösund så blir det tomt dagen efter distriktslags-SM. Det är en fest att se alla dessa ungdomar utöva sin innebandy på den högsta nivån.

Tack Onyx för ett rakt igenom klockrent arrangemang. Tack till våra distriktslagsledare som haft ett svårare uppdrag än någonsin med den pandemi som flyttade tävlingen till ett tillfälle där vi (nog) aldrig spelat tävlingen innan. Tack till alla föräldrar som stöttat och skjutsat halva Sörmland runt under uttagningar och förberedelser. Tack alla spelare för den glädje och de kunskaper ni visar upp. Och tack till publiken som verkligen skapade en fantastisk inramning till tävlingen.

Från förbundets sida hade vi hand om domarnas logistik och servade med fika i vårat kansli som under SM blev uppehållsrum för domare och domarcoacher. Det var otroligt trevligt att få haft hand om denna uppgift. Men det innebar tyvärr att vi inte hann med att redovisa resultat och göra reportage på vår hemsida under dessa dagar. Vi är självkritiska till detta och lovar att se över hur vi kan göra det bättre under SM i januari.

Redan till helgen har våra båda distriktslag för 05-orna matcher mot Östergötland. Så tyvärr får vi inte njuta så länge som vi skulle vilja över dessa 4 dagar.

Tack till alla inblandade för detta SM!

Ps. På bilden nedan ser ni ett antal domare som vilar upp sig mellan matcherna. Man blir varse hur tufft det är för domarna under ett SM med tidiga morgnar och sena kvällar där genomgång görs och pressen är stor av att bli granskade varje match av duktiga domarcoacher. 

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56