Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Stolpe ut!

Förlåt ett kort inlägg denna kväll. Idag var en lång dag för oss på kansliet också, och krafterna tog slut efter en dramatisk kvartsfinal.

För våra grabbar gick obesegrade genom en tuff grupp. Matchen mot Värmland imorse hade allt. Tror det var den mest tempofyllda matchen hittills under SM. Frågan är om den tog en del av våra krafter, för laget kom inte riktigt upp i samma nivå som under tidigare matcher i kvartsfinalen mot Småland samtidigt som Småland gör det mycket bra. Dramatiska 45 första minuter, och lika spännande under 10 minuters sudden death. Alltså obesegrade under ordinarie matchtid, "bara" en förlust under straffslagsavgörande.

Tjejerna gjorde en heroisk insats mot Värmland. 1-1 slutade matchen med mersmak för våra tjejer. Mot Västernorrland i första placeringsmatchen står det 3-3 när motståndarna får ett litet turmål och vinner. Och ingen skugga över dem, de var duktiga. Som så många lag är under ett SM.

Tjejerna spelar sin sista match redan 08:00 imorgon mot Halland och killarna har en sista placeringsmatch klockan 12:30 mot Dalarna.

short_text    Publicerat av Jan Berg 2020-01-05, kl 23:32