Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Pusselbit # 2 klar som ledare till P16 för 04-orna

David Björkborg är nästa namn som är klar för P 16 nästa årskull.

Vem är jag? Jag är 40 år gammal, har varit aktiv ungdomsledare sedan jag var 18 år, första 6 åren inom hockeyn i Katrineholm där jag ursprungligen kommer ifrån. År 2000 gick flyttlasset till Nyköping och så småningom blev det studier på Lärarprogrammet i Norrköping, väl där träffade jag min fru Josefine och vi är sedan dess bofasta i Svalsta strax utanför Nyköping med våra döttrar Thea 11 år och Moa 7 år.

Bakgrund inom innebandyn?  Jag har varit ledare i Onyx i många år nu, först i P95, Damlaget och nu F07/08. Det som under många år har legat mig närmast hjärtat inom innebandyn är teknikutveckling. På senare år har jag dock intresserat mig desto mer för individens inre motivation i relation till sitt utövande som en del i laget. Jag är mitt uppe i en utbildning som leder till att jag kommer bli diplomerad professionell coach, det kan kanske komma till nytta i detta uppdrag?

Förhoppningar på uppdraget? Det ska framförallt bli superintressant att få jobba ihop med Sebastian som jag hyser stor respekt för. Sedan tror jag att det blir utvecklande att få vara en del i det lagbygge som borde ha goda möjligheter att prestera bra resultat i januari 2021. Jag hoppas få bidra med en hel del kring individens ”grit” och hoppas att spelarna utvecklas utifrån det och skapar goda minnen tillsammans.

 

Välkommen in i förbundet David!

short_text    Publicerat av Jan Berg 2019-10-16, kl 11:21