Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Matchvärdsutbildningarna genomförda, vad händer nu?

Nu har vi genomfört 4 mycket lyckade utbildningar för de personer i era föreningar som ska sköta utbildningen av matchvärdar internt. Det har varit 4 trevliga kvällar där ni föreningar har hittat duktiga ansvarskännande personer som alla känt hur viktigt det är att vi skapar trygga idrottsmiljöer för både våra unga aktiva spelare och domare. För de föreningar som inte kunde deltaga så kommer vi att ha minst en utbildning till innan seriestart i höst.

Vi tackar för alla bra inputs ni kommit med. Nu ska vi sätta oss ned och sammanställa det vi kommit fram till och skapa bra dokument som ni kan använda i er förening när ni håller utbildningarna internt. Vi kommer inte att stressa fram detta utan se till att vi är nöjda med allt innan vi skickar ut det. I och med att denna säsong snart är slut så känns det som att nästa säsong blir startskottet. 

Kortfattat så har vi varit överens om att det är små saker som kan göra skillnad. Hur vi tar emot våra domare och lagen när dom anländer till hallen. Tydliggöra för domarna på kurserna att dom alltid ska känna att dom kan ta hjälp av matchvärdarna. Sen tror vi att bara att det finns matchvärdar på plats i hallarna som syns så kommer det göra klimatet än bättre. För som vi sagt så har denna säsong varit ett stort steg framåt mot hur den stökiga säsongen innan såg ut.

Återigen ett stort tack till alla som deltagit. 

 

//Janis och Sarah

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56