Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Ledare klara för P16 för årskullen 2006

Vi kan nu presentera de 3 ledare som ska leda distriktslaget P16 för årskullen 2006. Troligtvis ska ytterligare en ledare komma in. Vi kommer inom kort att presentera ledarna för F16 och förhoppningsvis även få besked var SDF-SM 2023 ska spelas.

Spelaranmälan öppnas upp inom kort.

Dessa personer ska leda P16 över SDF-SM 2023.

 

Namn:

Filip Robertsson 

Vem är jag?

23 årig student från Vagnhärad som gärna lägger tid på just innebandy i siktet inställt mot att Jobba på NIU i framtiden. 

Bakgrund inom innebandyn?

Började spela runt 6 års ålder i Trosa Edanö IBK och spelat mig uppåt i klubben sedan dess, senaste 7 säsongerna varit en del av herrlaget. 

Tränarkarriären tog fart 2019 med uppdrag som huvudansvarig i HJ och har efter det främst varit fokus på klubbens damlag men till denna säsong även lagt till Jas DJ18 och H2. 

Fortfarande aktiv spelare ibland i division 3 när man hinner. 

Förhoppningar på uppdraget?

Mina förhoppningar är framförallt att man ska få lära känna massa fantastiska grabbar som vill utvecklas och brinner för innebandy.

Samt att vi i ledarstaben ska se till att gruppen kommer samman för att få en lika minnesvärd resa som jag själv fick vara med om 2014 i Umeå, vi kan fortfarande skratta åt när Tobbe Henriksson gick in i en lyktstolpe.

Namn?

Hugo Lidström

Vem är jag?

Jag är en 25 årig kille som bor i Trosa och jobbar inom IT. Utöver det finns ett idrottsintresse där Innebandy och fotboll ligger närmast hjärtat.

Bakgrund inom innebandyn?

Innebandyn har funnits under hela min uppväxt. Då både min pappa och storebror var aktiva så var det en självklarhet att även jag skulle börja så fort jag fick möjligheten. Jag har under hela mitt liv representerat Trosa Edanö IBK och är fortfarande aktiv idag. Tränarintresset kom när jag fick möjligheten att träna Trosas utvecklings-lag under en säsong på grund av en knäskada.

Förhoppningar på uppdraget?

Mina förhoppningar på uppdraget är att få träffa och leda ett gäng härliga grabbar som brinner för innebandyn. Utöver det hoppas jag att samtliga spelare och ledare kommer få ett äventyr och minne som de sent kommer att glömma.

Namn:

Philip Andersson 

Vem är jag?

Jag är en kille på 22 år, jag bor i Nyköping och jobbar inom sportbranschen. Jag är en sportnörd i allmänhet men där innebandyn är i fokus.

Bakgrund inom innebandyn?

Jag har varit aktiv inom innebandyn i nästan hela mitt liv, det började i IFK Gnesta sen vidare till Onyx och FBC Nyköping där jag har spelat på senior nivå. Jag har även hunnit med en säsong i Tyskland där jag både spelade själv och var tränare för ett damlag. Idag så är jag assisterande tränare i Onyx damlag.

Förhoppningar på uppdraget?

Jag har stora förhoppningar på uppdraget då jag hoppas att vi kan få ihop en bra grupp av killar som vi sen ska utveckla till att bli något riktigt intressant. Sen hoppas jag att både vi ledare och spelare ska lära oss mycket på vägen samt ha otroligt roligt.

 

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56