Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Ledare klara för F 16 (årskullen 2006-2007)

I onsdags spikades det slutgiltigt vilka som ska leda F16 över SDF-SM i januari 2023 för flickor födda 2006 (och troligtvis de födda 2007 också). Mer information kring var och när kommande turneringar ska spelas förväntas meddelas av SIBF vilken dag som helst.

Vi kommer inom kort att öppna upp nomineringsprocessen.

Ledarna:

Vi är glada att 3 av ledarna för kullen 2005 valt att fortsätta även med denna årskull. det är Viktor Taavitsainen, Max Holmberg och Kjell Ohlsson.

Den 4:e ledaren är ny. Vi är glada att få välkomna Elin Wemmer in till oss i förbundet.

Namn?

Elin Wemmer

Vem är jag?

Jag är 19 år gammal och bor i Järna. Gick ut gymnasiet föregående sommar och tanken är att börja plugga igen till hösten. Om dagarna jobbar jag med barn och ungdomar i blandade åldrar. Utöver det så tränar jag en del, både gym och innebandy. 

Bakgrund inom innebandyn?

Jag har spelat innebandy i cirka 10 år. Från början spelade jag i Hölö/Järna som sedan övergick till Järna SK, men valde sedan att gå över till Telge SIBK för 5 år sedan och spelar där just nu. För nuvarande spelar jag i Division 1 laget men har gjort 3 säsonger i det Allsvenska laget. Har också hunnit spelat SDF-SM 2 gånger för Södermanland. 

Förhoppningar på uppdraget?

Jag tror att detta kommer vara en superrolig upplevelse och jag hoppas att jag kommer bidra med den erfarenheten jag har och en massa energi. 

 

 

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56