Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Idag börjar "allvaret"

Gårdagen innebar 1 match var för våra lag och båda gjorde vad som krävdes för att ha avgörandet i egna händer för att ta sig till slutspel inför dagens matcher mot Värmland.

Norrbotten stod för motståndet igår och först ut var killarna. Det blev en makalös uppvisning i vacker innebandy. Redan efter 8 minuter stod det 6-0 och man trummade på till slutsignalen. 12-2 slutade matchen efter skottstatistiken 30-11.

Flickorna började lika starkt med ledning efter 18 sekunder efter en fin soloprestation av Stina Höög. Tyvärr hade vi svårt att få in bolluslingen i mål trots flertalet fina lägen matchen igenom samtidigt som Norrbotten utnyttjade de lägen man fick på ett fint sätt. Vi var aldrig i underläge i matchen och efter en mållös sistaperiod slutade matchen 4-4 efter skotten 14-12 till oss. Det hade egentligen ingen större betydelse om vi vunnit matchen för läget inför sista matchen i gruppen, det viktigaste var att ta poäng och det gjorde man mycket välförtjänt.

Tjejerna är först ut idag med match i Testebo klockan 10:30 mot Värmland. Förutsättningarna är att vi måste vinna. Då hamnar vi på samma poäng som Värmland och då är det inbördes möte som gäller.
Oavsett hur utgången blir så spelar man nästa match 17:00.

Killarna spelar 13:30 i Testebo dom också. Man har råd att förlora med 2 mål och ändå gå vidare, men det är givetvis inget man spelar på. Man spelar match 2 för dagen 20:00 oavsett var i gruppen man slutar.

Stämningen är mycket god i lagen och man utnyttjade den lediga tiden igår för att läka lite sår och ha lite sidoaktiviteter. Tjejerna spelade bland annat bowling.

Vi från kansliet fick också en liten "sidoaktivitet" då vi lyckades svänga åt fel håll vid ett tillfälle när vi skulle till hotellet och fick en liten tripp på 6 mil då vi nästan var framme i Ockelbo innan vi kunde vända tillbaka. Men den fadäsen kan vi väl tala lite tyst om =)

short_text    Publicerat av Jan Berg 2020-01-05, kl 07:49