Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Förslag på uppstart av våra serier! Uppdaterad 25/1*

* Uppdaterad text
I och med regeringens uppmaning om stängda idrottshallar till och med den 7 februari så har vi utifrån detta beslutat att en eventuell uppstart av tävlingsverksamheten i våra distriktsserier nu utgår från scenario C. 
Detta under förutsättning att vi får ett positivt besked komma igång i början/mitten av mars. Beslut om detta fattas då i slutet av februari. 

Vi får, efter beslut av SIBF, förlänga säsongen för våra senior och juniorserier. Ni ser i bifogade filer hur våra förslag ser ut. Vi har beslutat att inget kvalspel till H2 ska spelas. 1:an och 2:an i H3 går upp, inget lag åker ur H2 och skulle ett lag åka ut från H1 så utökar vi under nästa säsong H2. På barn och ungdomsnivå bör vi enligt Samsyn inte förlänga säsongen för att krocka med sommaridrotter och cuper.

Sista dag för att tacka nej till uppflytt blir 1 mars.

För våra gemensamma serier med Östergötland så ligger även dessa nu uppe via länken nedan.

För H2,H3,HJ,D1,D2,DJ hittar ni tänkbara scenarion för uppstart här. 

Röda serier: Uppstart så fort det går. Datum meddelas senare. Återstående matcher spelas inom spelschemat. Inga seriesegrare koras. Inga matchflyttar av inställda matcher. Hur många matcher som ska spelas diskuteras med SIBF och övriga distrikt. Mer information kommer senare.

Blå A och B: Uppstart så fort det går. Datum meddelas senare. Återstående matcher spelas inom spelschemat. Inga matchflyttar av inställda matcher. Hur många matcher som ska spelas diskuteras med SIBF och övriga distrikt. Mer information kommer senare. 

Blå C, Grön A & B: Enligt sista direktiven ska inga sammandrag genomföras. Vi återkommer med mer information längre fram.

Grön C Alla sammandrag ställs in. Träningsmatcher får spelas när så blir tillåtet, helst mot lokalt motstånd.

Mer information kring alla serier/sammandrag kommer så fort vi får klartecken att starta upp verksamheten igen.

short_text    Publicerat av Jan Berg 2022-05-12, kl 09:56