Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19

Läs mer

Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

3 vinster av 4 möjliga dag 1

Efter frukosten imorse så tränade båda lagen lätt i 45 minuter var på förmiddagen. Efter lunch mötte båda lagen Hälsingland i Testebo Arena. 
Tjejerna började och fick en smakstart med 2-0 ledning efter 5 minuter. Trots en lite knackig andraperiod så var det inget snack om saken. Slutresultatet skrevs till 4-1 och skotten vanns med 31-10.
Killarna tog över och avgjorde redan efter första perioden då man hade en ledning med 5-0. Slutresultatet skrevs till 10-2, stabilt!

Lite vila, middag och sen matcher i Novahallen-Gavlehov. Uppland var motståndet för båda lagen. Tjejerna var först ut igen. En mycket bra förstaperiod av tjejerna, men tyvärr utan utdelning. 0-0 efter första. Sen startar vi även denna andra match andraperioden sämre och släpper in 3 mål första 9 minuterna. Vi hittar spelet igen och reducerar till 1-3 men släpper sen in 1-4 i tom kasse. 19-16 till oss i skott.
Killarna rivstartar även denna match och leder med 2-0 efter 6 minuter. En ledning man håller vakt om och det står 5-1 med 2 minuter kvar då Uppland reducerar 2 ggr inom loppet av 30 sekunder. 

Det blev lite macka och youghurt på hotellet innan läggdags.

Imorgon så är det fotografering efter frukost. Sen möter båda lagen Norrbotten, men imorgon får killarna spela först. Ingen mer match imorgon så båda lagen har aktiviteter på em/kvällen.
Sen möter vi Värmland i 2 matcher som kan bli mycket spännande.

Fin stämning hos både spelare och ledare under första dagen. Och inte att förglömma så syns våra supportrar tydligt på läktarna.

short_text    Publicerat av Jan Berg 2020-01-03, kl 23:21