Information gällande Coronaviruset

Läs mer här.

Utveckling

Föreningsutveckling

Upplands innebandyförbund vill vara en naturlig del av utvecklingen av vår idrott i distriktet. Vi vill att ledare och föreningar skall vända sig till oss i stort som smått när det gäller utvecklingsfrågor. Det kan vara allt från projektstöd i långsiktiga satsningar till att svara på specifika frågor om SIU modellen eller rådgivning i olika frågor. Ni kanske har någon bra idé om hur vi kan utveckla vår sport och vår verksamhet så att vi når målet ”så många som möjligt så länge som möjligt”. 

Kontakta oss så försöker vi tillsammans hitta vägar framåt. En viktig del av utvecklingen är att vi har välutbildade ledare, vi arbetar därför med att marknadsföra våra utbildningar till alla våra ledare. Vill du veta mer om utbildningarna eller anmäla dig till någon utbildning kan du klicka här.  

Det projekt vi jobbar med nu är Grundutbildning för organisationsledare som är en nationellt framtagen utbildning som riktar sig mot Styrelse, förtroendevalda, kommittéer, valberedning och personer som brinner för att utveckla en specifik förening.  

Följande föreningar har genomfört Grundutbildning för organisationsledare 

- Björklinge BK  

Är du och din förening intresserade att boka in en Grundutbildning? Kontakta Johan.good@innebandy.se