Utveckling

Utveckling

Upplands innebandyförbund vill vara en naturlig del av utvecklingen av vår idrott i distriktet. Vi vill att ledare och föreningar skall vända sig till oss i stort som smått när det gäller utvecklingsfrågor. Det kan handla om allt från att köra det stora projektet med att certifiera er förening (läs mer om certifierad förening här) till att svara på specifika frågor om SIU modellen eller rådgivning i olika frågor. Ni kanske har någon bra idé om hur vi kan utveckla vår sport och vår verksamhet så att vi når målet ”så många som möjligt så länge som möjligt”. 

Kontakta oss så försöker vi tillsammans hitta vägar framåt. En viktig del av utvecklingen är att vi har välutbildade ledare, vi arbetar därför med att marknadsföra våra utbildningar till alla våra ledare. Vill du veta mer om utbildningarna eller anmäla dig till någon utbildning kan du klicka här.  Vi har i dagsläget certifierat fem föreningar och fler är på gång. De redan klara föreningarna är:

Almunge IK
IBK Östhammar
Midas IBK
Tierp IBK
Stenhagens KK

Vi har varit och pratat SIU-modellen i flera föreningar. Under säsongen har vi genomfört ett flertal föreningsbesök där vi pratar om SIU i praktiken, målet är att bygga en bra verksamhet för våra ungdomar så att de kan erbjudas möjlighet att komma vidare i sin utveckling som individer och innebandyspelare. Kort sagt, vi gör så mycket vi kan och hinner för att kunna vara en del av innebandyns utveckling i Uppland.