Upplands Innebandyförbund kallar till möte angående distriktslagsverksamheten

Publicerad
IMG 8071

Upplands IBF kallar till möte angående kommande organisation kring distrikslagsverksamheten. Huvudfokus är nuvarande stab för flickor/pojkar födda -07 men även hur vi tänker oss framtiden.

Kallade till mötet är de som vi redan startat en dialog med, men samtliga tränare, ledare, materialare etc. som är verksamma i distriktet och som är intresserade av att ingå i verksamheten är välkomna.
Kanske för att delta aktivt i år, eller kommande kullar! Eller för att du skall vara fullt informerad om verksamheten och därmed kan peppa och informera dina spelare till att satsa mot distriktslaget.

UIBF kommer under mötet att presentera hur staben kring våra Distriktslag kommer att se ut fr.o.m. P/F 07 och de kommande åren. Det är ett antal personer som varje år skall tillsättas till de olika funktionerna och kommande års stab skall tillsättas senast runt resp. årskifte. Dvs., redan under kommande höst påbörjas planeringen för P/F 08, därför är det viktigt att du som ev. framtida ledare kommer till detta möte.

Vi kommer även presentera upplägget för bruttotrupp, breddtrupp, matchtrupp, en grov tidsplan, kläder, ev. läger, träningsmatcher, cuper och mycket mer.

Vi uppmuntrar verkligen alla att komma till mötet, speciellt glada blir vi med kvinnliga deltagare och unga ledare som vill utvecklas.

När: 29 mars
Tid: 19:00-21:00
Var: VIP:en (på övervåningen invid A-hallen)

 

Publicerad av Upplands Innebandyförbund

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS