Tack för den här gången Johan Good!

Publicerad
Johan Good
Vår medarbetare Johan Good flyttar till Mölnlycke där han kommer att jobba med spelarutveckling i Pixbo Wallenstam. Vi tackar Johan för de sex år han varit verksam i Upplands Innebandyförbund och ser fram mot att få se honom på "den andra sidan" när Pixbos olika lag kommer till IFU Arena. Johan summerar själv sina år i Uppland på detta vis:

Åtta år i Uppland varav sex som anställd på Upplands Innebandyförbund, det är mycket som ska summeras i en kort text. När jag ska se tillbaka på min tid i uppländsk innebandy så kommer det alltid vara med en stor känsla av tacksamhet, tacksamhet för hur väl jag har blivit mottagen och bjudits in till att vara en del av er, tacksamhet för alla fantastiska personer som har ställt upp när jag behövt hjälp med funktionärer, instruktörer & ambassadörer, tacksamhet för alla fina personer & föreningar som jag lärt känna.  

Det är speciellt att flytta till en ny stad där man inte känner någon, min plan vara att göra 1–2 år i innebandyns huvudstad men nu blev det några fler... varför då kan man fråga sig? Ja svaret är ganska enkelt, den uppländska innebandyn har verkligen levererat en rolig vardag, mängder med roliga evenemang, många nyfikna ledare på våra utbildningar, fina framgångar i distriktlagssammanhang och mängder med intresserade innebandyspelare på våra spelarutvecklingsdagar. Det tillsammans med härliga kollegor har skapat en stimulerande arbetsmiljö som har varit fantastiskt kul att få vara en del av.  

Dock så är tiden nu inne för mig att flytta lite närmare familj, släkt och barndomsvänner. Ett stort tack för många fina år.

Johan Good 

Upplands Innebandyförbund  

Publicerad av Simon Andren

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS