Missa inte Måns Lööfs digitala föreläsning!

Publicerad
Profile2måns
Gävleborg, Uppland och Dalarna bjuder på en ny digitalföreläsning och denna gång är det Måns Lööf som föreläser. Vi riktar oss till er organisationsledare som är engagerade med att rekrytera unga ledare till er förening men som även behöver bredda er ledarskapskompetens inom neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF). Detta är även ett ypperligt tillfälle för även er som är ledare i ett lag att kunna delta och lyssna på Måns engagemang och kunskap som idrottsledare

Bakgrund

 

Måns Lööf, utbildad sjuksköterska, KBT-terapeut och idrottsledare.

Måns arbetar till vardags med barn och unga med särskilda behov inom barn- och ungdomspsykiatrin i Gävle. Inom sitt arbete har han arbetat fram ett behandlingsprogram för barn och ungdomar med ADHD, Skills, och belönats med priser för sitt arbete med appen HIPR. I över 15 år har han utbildat och föreläst för hela Sveriges idrottsrörelse kring konsten att leda barn och ungdomar med NPF. Han är en eftertraktad resurs i hela landet. Idag är Måns en aktiv folkbildare. Han har bland annat medverkat i UR-produktionerna ”Fatta familjen”, ”Superungar” och ”Superföräldrar”.

Måns viktiga budskap är -"Jag vill få bort tanken att det är svårt och komplicerat"

Den förutsägbara ledaren

Föreläsningen ger dig möjlighet att fylla på med kunskap och inspiration om hur du bemöter barn och ungdomar med osynliga funktionsnedsättningar som exempelvis ADHD och Aspergers syndrom och andra neuropsykiatriska funktionsvariationer (NPF).

Den förutsägbara ledaren bygger på hur du ska lyckas i ditt ledarskap genom att använda verktyg som bygger på framförhållning, struktur och tydlighet vilket passar alla barn och ungdomar, men barn och ungdomar med NPF behöver det mer.

Under föreläsningen delar Måns med sig av sin mångåriga kunskap och möten med idrottsrörelsen genom tips och verktyg som stärker dig i rollen som vuxen i en verksamhet med barn och unga.


När: 18 april klockan 19:00

Anmäl dig här: Utbildningar - Uppland (innebandy.se)

Publicerad av Martin Brandt

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS