Följande serier delas upp i vår

Publicerad
485A4846
De flesta av våra serier spelas som en och samma serie från början av oktober till slutet av mars. Vi har dock några undantag och dessa listas i denna nyhet. De serier som berörs är D3, Flickor röd div 5, H6, Pojkar röd div 2, 3 och 6.

Damtrean är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp i dubbelmöten och slutdatum för dessa matcher är söndag 28 januari. Därefter bildas två slutspelsgrupper med sju lag i varje. Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 2-4 februari.

Supertrean:
Lag 1-3 från båda grupperna samt den bästa fyran. Bästa fyra räknas ut genom att dela antalet poäng med antalet spelade matcher. Är detta lika tittar vi på målskillnad följt av flesta gjorda mål.

Lilltrean:
Lag 5-7 från båda grupperna samt den sämsta fyran.

Flickor röd div 5 är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp i enkelmöten och slutdatum för dessa matcher är söndag 17 december. Därefter bildas två slutspelsgrupper med nio lag i varje.  Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 12-14 januari. Lag 1-4 från båda grupperna bildar en ny serie ihop med den bästa femman. Den sämsta femman och lag 6-9 från båda grupperna bildar en annan serie.

Herrsexan är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp i dubbelmöten och slutdatum för dessa matcher är söndag 18 februari. Därefter bildas tre slutspelsgrupper med sex lag i varje. Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 1-3 mars.

Supersexan:
Lag 1-3 från båda grupperna

Mellansexan:
Lag 4-6 från båda grupperna

Best of the rest:
Lag 7-8 från grupp 1 och lag 7-10 från grupp 2

Pojkar röd div 2 är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp i dubbelmöten och slutdatum för dessa matcher är söndag 28 januari. Därefter bildas två slutspelsgrupper med sju lag i varje. Lagen spelar omgång 1-14 i sin serie. Omgång 15-21 kommer att flyttas över till de nya grupperna i januari. Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 2-4 februari. Lag 1-3 från båda grupperna samt den bästa fyran bildar en ny serie och den sämsta fyran samt lag 5 och neråt bildar en annan serie.

Pojkar röd div 3 är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp och slutdatum för dessa matcher är söndag 28 januari. Då har lagen spelat 12 matcher var. Därefter bildas två slutspelsgrupper.  Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 2-4 februari. Lag 1-4 från båda grupperna bildar en ny serie och lag 5 och neråt från båda grupperna bildar en annan serie.

Pojkar röd div 6 är uppdelad i två grupper. Grupp 1 och grupp 2. Alla lag möter lagen i sin egna grupp i dubbelmöten och slutdatum för dessa matcher är söndag 3 mars. Därefter bildas tre slutspelsgrupper med sex lag i varje.  Lagen i varje grupp möts i enkelmöten med start 8-10 mars. Lag 1-3 från båda grupperna bildar en ny serie, lag 4-6 från båda grupperna en annan serie och slutligen lag 7 och neråt från båda grupperna bildar en tredje serie.

* Notera att antalet lag i alla olika slutspelsserier är preliminära. Vi har en del lag som anmält sig på fel nivå och efter jul kommer att byta serie så det kan tillkomma eller fall bort något enstaka lag från er grupp.

Publicerad av Simon Andren

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS