Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Spelschema för Knatteligan publicerat

Idag torsdag öppnade vi upp länkar till spelschemat för säsongens Knatteligor. I flickor grön 1 (F09/10) deltar fyra lag där alla möter alla vid sex tillfällen under säsongen. Här har vi inte fått in exakta datum och tider än men i de andra klasserna är det mesta klart. Standard är att sex lag träffas och om två lag kommer från samma förening möts inte dessa båda lag. Varje lag spelar fyra matcher per tillfälle.

Nyhet för denna säsong är att matchtiden utökats från 12 till 15 minuter, detta efter önskemål från de Knatteligaledare som deltog på vårens ledarträff. Matchstart sker därför var 25:e minut istället för som tidigare var 20:e minut. Vi spelar fortfarande med tutbyten var 90:e sekund.

Ni hittar spelschemat längst ner på denna länk. https://www.innebandy.se/uppland/tavling/spelschema/

På de Knatteligor där det bara finns ett datum inlagt är detta inte spikat utan det visar bara ungefär när matchen ska spelas. Brukar bli plus/minus en vecka. Om det finns både datum och tid är matcherna spikade. Nu är det fritt fram för tidsbokarna i föreningarna att mata in matchtider eller maila dessa till uppland@innebandy.se så löser vi det.

Länk till bra PDF-fil med massor av information om Knatteligan!

Instruktioner Knatteligan!

 

short_text    Publicerat av Simon Andrén 2020-03-16, kl 09:11