Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Evenemang

Under de närmaste åren så kommer det att arrangeras mängder av olika evenemang där Upplands Innebandyförbund är medarrangör, här kommer du kunna ta del av information och få hjälp med dina frågor! 

Kommande evenemang 

- U19-VM för damer spelas i IFU Arena 2-6 september 2020

- Euro Floorboll Tour: 13 november - 15 november 2020

- VM: 4 december - 12 december 2021

Pressrelease:
Internationella Innebandyförbundets styrelse beslutade i helgen att utse Sverige och Uppsala som värd för två världsmästerskap. Det handlar om U19-VM för damer 6-10 maj 2020 (senare ändrat till 2-6 september) och VM för damer 4-12 december 2021 som kommer att arrangeras i IFU Arena.

Som en del i förberedelserna inför respektive mästerskap har Svenska Innebandyförbundet även utsett Uppsala som värdstad för Finnkampen damer/U19 damer i februari 2020 och för Euro Floorball Tour damer/U19 damer i november 2020.

− Det känns fantastiskt att Uppsala blivit utsedd till värdort och att vår arena blir "Nationalarena" för Svenska Damlandslaget för flera år framöver, säger Tomas Grönberg, VD IFU ARENA.

- Svensk Innebandy tackar Internationella Innebandyförbundet för förtroendet att åter få stå som värd för nya internationella evenemang. Vi ser nu fram emot att hälsa innebandyvärlden välkomna till Sverige och Uppsala. Uppsala, med IFU Arena, erbjuder en fantastisk möjlighet att kunna arrangera dessa evenemang under ett tak, säger Svensk Innebandys generalsekreterare Göran Harnesk.

- Vi är väldigt glada och stolta att Uppsala får stå som värd för Finnkampen 2020, Euro Floorball Tour 2020, U19-VM för damer 2020 VM för damer 2021. Att stå som värd för internationella idrottsevenemang är en viktig del i vårt arbete med att skapa en attraktiv stad för våra nuvarande och framtida invånare. Dessa internationella evenemang kommer att passa IFU Arena väldigt bra. Vi ser fram emot att stå värdar för dessa båda evenemang under de kommande åren, säger Marlene Burwick, kommunstyrelsens ordförande i Uppsala.

Sverige har arrangerat VM för damer två gånger tidigare, 1999 i Borlänge och 2009 i Västerås.

Det är första gången Sverige arrangerar ett U19-VM för damer. Sverige har tidigare arrangerat U19-VM herrar två gånger, 2015 i Helsingborg och 2017 i Växjö.

Sverige är regerande mästare för både dam och U19 dam.