Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå Svensk Innebandys Fifty/fifty-utbildning

Klicka här

Välkommen till en dag full av innebandy! Den 17/4 spelas årets sista Sammandrag och finalspelet i GFL

Nu är det dags för årets sista Sammandrag, varvat med semifinal och final i GFL! Vi kommer spela i ICA Maxi Arena. Morgondagens och gårdagens innebandy stjärnor samlade på en och samma plats!

Ta med er nära och kära till en dag full av innebandy!

Som vanligt kommer vi ha två klasser en för spelare födda 01-06 och en för spelare födda 06-09. Lag med många spelare anmäl gärna två lag för att få fler och jämnare matcher.

Sammandragspel för spelare födda 2001-2009

Vad är sammandrag? Sammandrag är en dag full med innebandymatcher för ungdomar dit lag kan anmäla sig. De lag som deltar spelar 2-3 till matcher (beroende på hur många lag som anmäler sig). 

Matcherna spelas Söndag den 17/4 i ICA Maxi Arena. Vi har halltid mellan 9-21  

Vi gör en nivåindelning, där lag födda 2001-2006 spelar mot varandra. Och de som är födda 2006-2009 möter varandra. 

Anmälan: Görs senast den 11/4 till adam.hallenbring@innebandy.se

Sammandraget kostar: 200 kr per lag. Alla spelare som deltar måste inneha en motionslicens som kostar 50 kr/spelare, De som spelar innebandy i någon av Svenska Innebandyförbundets serier har redan en giltig licens.

Arrangör: Gotlands innebandy förbund

Spelplats: ICA Maxi Arena

Förbundets ansvar: Förbundet tar emot anmälningar och tilldelar lagen 2-3 matcher (beroende på hur många lag som anmäler sig). Förbundet gör spelschema och tillsätter domare.

Antal spelare: Fem utespelare och målvakt på planen. Vi rekommenderar 6-11 spelare/lag och match.

Upplägg: Beroende på hur många lag som anmäler sig, så försöker vi se till att alla får spela minst två matcher. Matcherna spelas samma dag. Matcher direkt efter varandra kan förekomma.

Regler: Vi spelar efter Svenska Innebandyförbundets tävlingsbestämmelser. 

Matchtid: 2x15  minuter  

Hemmalag: Ansvarar för sekretariatet.

Datum: Sammandragen spelas söndag den 17 april.

Resultat: Vi redovisar resultaten på vår hemsida och i iBIS

Ålder: Spelare födda 2001-2006 och 2006-2009 åldersdispens kan fås. Dispensansökan behöver inkomma till förbundet i samband med anmälan. Detta för att förbundet skall hinna behandla aktuell ansökan innan sammandraget.

Klädsel: Varje lag måste ha enhetlig klädsel med nummer på matchtröjorna. När lag har för lika färg på matchställen är det bortalaget som ansvarar för att ha bortaställ eller västar.

Matchprotokoll: Varje lag ansvarar för att lämna in matchprotokoll med ifylld laguppställning inför varje match. Spelare och ledare ska läggas in i IBIS innan varje match.

Domare/domararvode: Förbundet tillsätter domare och fakturerar föreningarna efter spelat sammandrag. Detta sker digitalt genom att domarna ansöker om betalning i datasystemet IBIS, Föreningens kassör betalar ut till domarna senast en vecka efter spelat sammandrag. Domararvodet är 200 kr/match.

WO: Lag som drar sig ur mindre än fem dagar innan får betala WO-avgift på 500 kronor utöver anmälningsavgiften på 200 kr.

short_text    Publicerat av Morgan Åkerblom 2022-03-31, kl 23:33