Sommarfritids 2023

Publicerad
Ensam Kille Framför Målvakt
Så var det dags igen! För fjärde året i följd så anordnar Gävleborgs Innebandyförbund tillsammans med Gefle Gymnastikförening ett sommarläger för barn mellan 7-12 år.

Med erfarna och fantastiska ledare tillsammans med grymma faciliteter så kommer vi göra dessa 7 dagar till någonting minnesvärt för barnen. 

Det kommer att vara full aktivitet från dagens början till dagens slut. Vi kommer att spela innebandy i Hedvigslundshallen, utöva gymnastik på Gymnastikens hus och också ta del av det förhoppningsvis fina vädret genom att gå till en fotbollsplan alldeles i närheten utav Hedvigslundshallen där vi kommer att leka lekar, spela fotboll och annat. Detaljschema kommer senare.

Jämte den fysiska aktiviteten så kommer vi också tillsammans prata värdegrund och hur man är en bra kompis. Dagarna kommer att innehålla kompis-övningar och föreläsningar. Under detta kommer barnen och ungdomarna att inkluderas och få vara en del av diskussionerna.

INFORMATION

DATUM: 19 juni – 28 juni (helgdagar exkluderat)

TID: 09.00-15.00

VAR: Hedvigslundshallen/Gymnastikens hus 

Lunch ingår alla dagar. Meddela i samband med anmälan om ni önskar specialkost.

Ni har möjlighet att både anmäla er dag för dag eller hela läger-tiden. Kostnaden är gratis. Vid lämning av era barn så behöver ni pricka i närvaro på en lista. Denna lista kommer att finnas hos våra ledare på plats.  

Anmälan sker via Gefle gymnastikförenings hemsida och exakta platser finns i anmälan.

Väl inne på Gefles hemsida klickar ni på "Anmäl dig här" till höger på sidan. Väl inne på bokningssidan bläddrar ni ner till "Läger", efter att ni klickat där så följer alla datum som går att anmäla sig till.

Hoppas vi ses där!

Publicerad av Maja Nordin

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS