Sista chansen att gå Steg 1 röd!

Publicerad
Tränare Med Tavla Och Block.Png
Står du redan eller kommer du att stå i båset i röd serie till hösten? Har du gått Grundutbildningen barn/ungdom men saknar Steg 1 röd? Då har du en ypperlig chans att gå den utbildningen den 9 mars!

Steg 1 röd är nästa steg efter fullföljd Grundutbildning Barn och Ungdom. Utbildningen innehåller både teori och praktik, och innehåller delarna: Spelet, Innebandyfys, Idrottspsykologi, Ledarskap och Målvakt. I sin helhet är utbildningen på 9 timmar, varav 2h är praktik i idrottshall samt inräknad lunch och två fikapauser. 

Deltagaren får fördjupad kunskap och fortsätter ta kliv i sin personliga tränarfilosofi. Deltagaren är aktiv och diskuterar föreläsningarnas innehåll, samt omsätter dem praktiskt på plats.

Det kommer bli ett högre utbildningskrav nationellt till nästa säsong, vilket gör att många fler ledare i alla distrikt kommer gå utbildningar i höst. Om en ledare behöver Steg 1 röd för att få stå i båset nästa säsong rekommenderar vi att gå den sista planerade steg 1 röd för denna säsong nu den 9/3. För att undvika trycket för att söka subventioner till hösten.

För att gå till utbildningens anmälan klickar du här.

För att läsa mer om licenskravet i Gävleborg klicka här.

Har du utbildningsfrågor kan du kontakta Maja Nordin - 079 3337457, maja.nordin@innebandy.se
Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS