Så ska skol-DM avgöras

Publicerad
Manlig spelare i profil i spotlight-ljus

Efter ett fyra rafflande dagar med massvis med spännande innebandy så har vi till slut lyckats utbringa totalt 16 lag från totalt 11 olika skolor som ska spela semifinalerna. 


Vid fyra olika tillfällen har vi under de senaste veckorna avverkat skol-DM 2022. Det var ett par år sedan vi kunde spela skol-DM av diverse anledningar och därför är vi oerhört glada över det stora engagemang och deltagande vi har haft denna gång. Det är lag på både pojk- och flicksidan som har tampats med varandra i årskurs 4-6 samt årskurs 7-9. Självfallet har flertalet innebandyspelare med klubbtillhörighet äntrat planen dessa dagar, men det kanske absolut roligaste är att vi under dessa tillfällen även fått sett spelare som i vanliga fall inte står på en innebandyplan särskilt ofta. Vilket delvis är en stor anledning till just arrangerandet av ett skol-DM - att bredda idrotten och ge möjligheten till fler utövare att bekanta sig med innebandy. 

Slutspelet går av stapeln nu på torsdag, den 12 maj, på Gavlehov. Vi inleder med dagens första match klockan 09.00 för att därefter avrunda dagen med de sista finalerna klockan 14.00. Spelschema ser ni nedan: 

TID

ALFAHALLEN

NOVAHALLEN

 

09.00

Prolympia - Solängsskolan

Engelska Skolan - Jernvallen

4-6 Flickor

10.00

Lillhagsskolan - Sörbyskolan

Fridhem - Engelska skolan

4-6 Pojkar

11.00

Björksätraskolan - Stiglunds Skola

Prolympia - Sofiedalskolan

7-9 Flickor

12.00

Lillhagsskolan - Sofiedalskolan

Vallbackskolan - Björksätraskolan

7-9 pojkar

13.00

Final flickor årskurs 4-6

Final pojkar årskurs 4-6

 

14.00

Final pojkar årskurs 7-9

Final flickor årskurs 7-9

 

Publicerad av Administrator

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS