Köp streaming i Innebandyappen!

Klicka här

Gå en av Svensk Innebandys utbildningar

Klicka här

Scandic växlar upp sitt partnerskap - ny huvudpartner och namnger GUD-cupen "En perfekt match”

Scandic Hotel växlar upp sitt partnerskap - kliver in som huvudpartner och namnger också GUD-cupen "En perfekt match”

Hotellaktören Scandic, med hotellen Scandic Gävle Väst och Scandic Gävle CH blir ny huvudpartner Gävleborgs Innebandyförbund.

Sedan flera år tillbaka har Gävleborgs Innebandyförbund samarbetat med Scandic vilket bland annat har inneburit övernattningar och konferenser för distriktets verksamheter. Något som kanske allra mest har präglats genom den service i toppklass som hotellkedjan har levererat när förbundet har arrangerat flera stora evenemang i Gävle och Gästrikland. Rykande färsk är minnet av Svenska Cupen finalerna bara någon vecka tillbaka. Efter flera år av väletablerade relationer växlar nu båda aktörerna upp avsikten med att göra avtryck för idrottsrörelsen i Gävleborg genom att Scandic nu kliver in som ny huvudpartner till Gävleborgs Innebandyförbund. 

 - För oss är idrottsrörelsen oerhört viktig, det här är en väldigt viktig signal att visa att vi tror helhjärtat på det arbete som Gävleborgs Innebandyförbund gör. Vår syn på inkludering, jämlikhet och hållbarhet går hand i hand och tillsammans har vi i flera år visat prov på smarta val för att stärka varandra, det här är vad jag kallar en "perfekt match”, säger Niclas Jonsson, hotelldirektör för Scandic Gävle Väst och Scandic Gävle CH.

Sedan en tid tillbaka är också hela hotellkedjan Scandic partner till Svensk Innebandy vilket också gör att detta avtal är en viktig del också i att stärka helheten och hela dimensionen av hur Svensk innebandy kan ta nästa steg. Genom detta avtal visar också Svensk Innebandy att både lokala och regionala affärslösningar är möjliga tillsammans med nationella partners. Stefan Jonasson som är marknads- och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet uttryckte sig så här tidigare i höstas när partnerskapet på nationell nivå blev känt: Jag är otroligt stolt över de partners vi får in och hur de vill arbeta med oss. De ser till helheten Svensk Innebandy och det känns oerhört bra att ha med oss Scandic på resan. 

Genom avtalet kommer också Scandic sätta avtryck genom namnet på den förberedande distriktslagscup som spelas årligen varje höst i Gävleborg. När det nu är dags för den fjärde upplagan så kommer den gå under namnet Scandic Cup som spelas redan nu till helgen. Målsättningen är självklar, att växa tillsammans. Förbundet som har som målsättning att vara ”mer än en sport” och har en uttalad satsning att sänka trösklarna för nå personer från samhällets alla målgrupper till idrottsrörelsen. Avtalet ska med andra ord spegla hela bilden av folksporten innebandy - för alla, alltid! 

- För Gävleborgs del är detta så mycket mer än bara än en hotellpartner, utöver de evenemang vi själva ska genomföra där det så klart innebära konferenser och möten samt övernattningar vid resor för spelare, ledare, domare och ev medföljande fans så är detta framförallt en aktör som möjliggör, på allvar, arbetet med ett mer jämlikt Gävleborg. Det som förstärker helheten och är mest glädjande är vår gemensamma syn på värdegrunden, det här samarbetet har vuxit ur en gemensam syn på just värderings- och värdegrundsfrågor, därför känns det extra bra i magen att arbeta med Scandic, säger Michael Parment, ordförande Gävleborgs IBF. 

Avtalet är också en pionjär och kommer också möjliggöra att föreningar kan bo tillgängligt och prisvärt med Scandic, paketlösningar som en möjliga att arbeta fram tillsammans med Gävleborgs IBF. 

Vi säger varmt välkommen till Gävleborgs Innebandyförbund och Svensk Innebandy - Scandic!

short_text    Publicerat av Jakob Westerlund 2021-11-18, kl 15:36