Information, riktlinjer och rekommendationer avseende Covid-19.

Läs mer

Så följer du de uppländska lagen på SDF-SM

Imorgon, fredag 3 januari, inleds SDF-SM (disriktslags-SM) i Gävle.

Nedan presenterar vi hur ni kan följa Upplands framfart under SM. Precis som de senaste säsongerna så är 16 år som är åldersklassen på SM, vilket innebär att det i år är spelare födda 2003 som deltar (dock kan spelare födda 2004 från mindre distrikt få delta). Det finns många sätt att följa SM, det allra bästa är förstås att vara på plats i Gävle, för er som inte kan det så finns det andra sätt också givetvis.

Webb-TV

Alla matcher från SDF-SM sänds på innebandy.tv och om man köper ett månadsabonnemang (ingen bindningstid, men fortlöper om man inte säger upp det) för 79 kr kan man se alla matcher från SM.

https://www.innebandy.tv/ https://www.innebandy.tv/subscribe

Svensk innebandys nya app

Svensk innebandy har idag, 2 januari, lanserat sin nya app som man utvecklat tillsammans med Sportswik. Den ersätter den gamla appen som funnits sedan tidigare. Via den nya appen kan vem som helst lägga upp text, bilder och video i rapporteringen från de matcher man följer. Vi kommer köra en live-rapportering på alla matcher med Värmlandslagen via den ny appen. Läs mer om den ny appen här:

https://www.innebandy.se/inlaegg/lista/nu-lanserar-svensk-innebandy-ny-app/

Innebandy.se - resultat/statistik Vi resultat/statistik-sidorna på innebandy.se kan ni enkelt få en överblick av de olika grupperna, spelschema etc. Här kan ni också följa matcher på samma sätt som tidigare.

Instagram

Via Instagram kommer vi kontinuerligt att lägga upp bilder och kortare videoklipp så att man kan få en inblick kring vad som händer bakom kulisserna. Det gäller både i stories och i flödet. Vi heter upplands_innebandyforbund 

short_text    Publicerat av Johan Good 2020-03-16, kl 09:11