Vinnare av InnebandyForAll-Stipendium 2022 och 2023

Publicerad
Alla 2022 2023
Gävleborgs innebandyförbund har tillsammans med Klubbhuset valt att dela ut ett stipendium till spelare som har varit framstående i sina insatser i spelarutbildningsprogrammet.

Spelarna i fråga har påvisat goda egenskaper när det kommer både till innebandyspelaren och människan. De är goda ambassadörer för både vår sport innebandy samt vårt distrikt Gävleborg då de anammar idrottens värdegrund och lägger vikt vid värderingen kamratskap.

En stor del i spelarutbildningsprogrammet är kombinationen att möjliggöra utveckling både som människa samt som innebandyspelare. Att vara lyhörd, omtänksam, målmedveten och engagerad är centralt för dig som spelare att både kunna vara en viktig del av en grupp liksom att kunna ge dig själv möjligheten att bli en bättre innebandyspelare. I Gävleborgs innebandyförbund så är vår värdegrund av stor vikt och vi önskar ett stort engagemang i ordet kamratskap. Innebandy är en lagidrott och för att vara framgångsrik så är det viktigt att du bemöter lagkamrater med respekt och omtänksamhet, tar dig ann utmaningar med rätt attityd och försöker vara en förebild för lagkamrater och andra med ett stort engagemang.

 - Det är fantastiskt roligt att vara på sidan av att se den utveckling som sker under säsongens resa. Dels se hur de går framåt i sin utveckling på planen, men också hur de utanför planen väljer att ge sig själv chansen till att stifta nya bekantskaper. Föreningsgränser korsas och du skapar relationer med spelare boendes många mil bort. Dessa vinnare är deltagare som under resans gång har påvisat lite extra vilken vikt de har lagt vid just de egenskaper som krävs, säger Linus Nielsen, Gävleborgs innebandyförbund.

Vinnarna är ambassadörer för #InnebandyForAlls varumärke och värdegrund. Våra byggstenar är att arbeta jämlikt, tillsammans och att brinna för vår sport men också våga testa nya idéer.

Vinnare 2021/2022 och 2022/2023

Olle Ström, Sandvikens AIK - Stipendiat Gävleborg killar födda 2005
En hårt arbetande, ödmjuk och ambitiös kille som gärna är loket i laget. Vid sidan av goda innebandykunskaper så är det framförallt en inställning som berättar att Olle vägrar att ge upp som hjälper honom att leda han själv och hans lagkamrater.

*Saknas vid bildtillfället, kommer att presenteras ytterligare en gång.

Alice Östling, KAIS Mora - Stipendiat Gävleborg tjejer födda 2005
En tjej med en stor dos ledaregenskaper. Visar prov på en fin inställning, stora ambitioner och en omtänksamhet där vikten av att lagkamrater mår bra i Alice närvaro är betydande. En förebild både på och utanför planen.

Melvin Larsson, Gävle GIK - Stipendiat Gävleborg killar födda 2006
En kille som andas vad är lagspelare verkligen är. Hans uppforande spelstil är precis vad alla vill ha i sitt eget. Får andra att växa spelar med högt mod. En kämparglöd som är imponerande och krigar alltid för laget.

Evelina Jörmgård - Stipendiat Gävleborg tjejer födda 2006
En spelare med imponerande mångflad i sitt spelsätt. Förutom att hon är den som ofta hamnar högt upp i poängprotokollet är hon en riktig lagspelare. Hennes sätt att lyfta andra, både med sitt spel och sitt sätt att vara. Med en imponerande ödmjukhet får hon andra att växa och blir den perekta lagkamraten.

Stort grattis och stort lycka till i era vidare karriärer!

*Domarnas stipednier - för säsongen 2021/2022 och 2022/2023 presenteras ut senare i augusti 2023 i samband med domarkurserna.

Publicerad av Oscar Hurtig

Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS