Vinnare av InnebandyForAll-Stipendium 2021

Publicerad
Närbild Tekning Två Blad Och Boll
Gävleborgs innebandyförbund har tillsammans med Klubbhuset valt att dela ut ett stipendium till spelare som har varit framstående i sina insatser i spelarutbildningsprogrammet. 
Vinnare av InnebandyForAll-Stipendium 2021

Gävleborgs innebandyförbund har tillsammans med Klubbhuset valt att dela ut ett stipendium till spelare som har varit framstående i sina insatser i spelarutbildningsprogrammet. Spelarna i fråga har påvisat goda egenskaper när det kommer både till innebandyspelaren och människan. De är goda ambassadörer för både vår sport innebandy samt vårt distrikt Gävleborg då de anammar idrottens värdegrund och lägger vikt vid värderingen kamratskap.
 
En stor del i spelarutbildningsprogrammet är kombinationen att möjliggöra utveckling både som människa samt som innebandyspelare. Att vara lyhörd, omtänksam, målmedveten och engagerad är centralt för dig som spelare att både kunna vara en viktig del av en grupp liksom att kunna ge dig själv möjligheten att bli en bättre innebandyspelare. I Gävleborgs innebandyförbund så är vår värdegrund av stor vikt och vi önskar ett stort engagemang i ordet kamratskap. Innebandy är en lagidrott och för att vara framgångsrik så är det viktigt att du bemöter lagkamrater med respekt och omtänksamhet, tar dig ann utmaningar med rätt attityd och försöker vara en förebild för lagkamrater och andra med ett stort engagemang.
 
Det är fantastiskt roligt att vara på sidan av att se den utveckling som sker under säsongens resa. Dels se hur de går framåt i sin utveckling på planen, men också hur de utanför planen väljer att ge sig själv chansen till att stifta nya bekantskaper. Föreningsgränser korsas och du skapar relationer med spelare boendes många mil bort. Dessa vinnare är deltagare som under resans gång har påvisat lite extra vilken vikt de har lagt vid just de egenskaper som krävs, säger Linus Nielsen, Gävleborgs innebandyförbund. 

Vinnarna är ambassadörer för #InnebandyForAlls varumärke och värdegrund. Våra byggstenar är att arbeta jämlikt, tillsammans och att brinna för vår sport men också våga testa nya idéer.

• Arvid Hansson Gästrikland P16

     • En stor förebild för de yngre i distriktet genom sin ödmjuka approach och sitt stenhårda arbete på planen. En ledare utanför planen som alltid lägger vikt vid att sin omgivning mår bra. 

• Linnea Zetterman Gästrikland F16 

     • En lagspelare både på och utanför planen samtidigt som hon även är en skicklig innebandyspelare. Ödmjuk, lyhörd och ambitiös är tre beskrivande ord av Linnea.

• Axel Eriksson Hälsingland P16

     • En ledargestalt som visar vägen både på och utanför planen med ett hårt arbete, goda ledaregenskaper och med en aldrig ge upp-attityd. På det även en väldigt skicklig innebandyspelare.

• Kajsa Edholm Hälsingland F16

    •Professionalitet per definition. En väldigt duktig målvakt som är ambitiös och målmedveten vid sidan av fina  ledaregenskaper där laget och lagkamrater är av prioritet.
Dela
Samarbetspartners

Relaterade nyheter

Nationella samarbetspartners
Pantamera
EY
OBOS