Hemmalagsansvar!

Hemmalaget måste kontakta såväl domare som bortalag för att säkerställa att alla parter dyker upp till matchen. Detta gäller i alla serier på alla nivåer utom vid sammandragen där arrangören har ansvaret.

Mobil iBIS-klient för händelserapportering, domare och resultatrapportering

Använd den nya smidiga iBIS-klienten anpassad för mobiler och surfplattor när ni ska händelserapportera era matcher eller bara resultatrapportera.

m.ibis.innebandy.se - OBS! Inget www före

Översikt - Serieindelning säsongen 2015-16

Distriktsserierna Västerbotten

Ungdomsserierna Umeå

Pojkar          Flickor         Sammandrag P/F06-07

Ungdomsserierna Skellefteå

Pojkar       Flickor

Till den här säsongen (2015-16) införs en hel del nyheter på ungdoms- och juniorsidan. Nedan kan ni läsa mer om de olika förändringarna som sker i och med att vi går in i den nya säsongen.

Obligatoriskt med skyddsglasögon för B-licensspelare

Dubbla licenser

Kombinerade lag

Förändringar av ungdoms- och juniortävlingar

2015-11-09 14:57

P16-laget uttaget o matcher på gång!

Västerbottens Innebandyförbund, genom kaptenerna Robert Nordlund och Rickard Avander, har tagit ut Västerbottens trupp inför SDF-SM i Linköping. Truppen består av 3 målvakter och 20 utespelare varav 3 spelare kommer att bli reserver på hemmaplan.

2015-11-03 15:45

Västerbottens F16 uttaget

Västerbottens Innebandyförbund, genom kaptenerna Ove Johansson och Henrik Vilhelmsson, har nu tagit ut den SM-trupp som kommer representera Västerbotten i Linköping i januari.

2015-08-17 14:57

Utbildningsplan klar!

Höstens tränarutbildningar är nu fastställda och kommer att publiceras på utbildningssidan under nästa vecka. Där hittar ni även anmälningsformuläret

2011-05-30 10:52

Silly Season - Så agerar vi

En ständigt aktuell fråga är föreningarnas agerande i samband med den s k silly season. Läs mer om VIBF:s policy genom att klicka på länken nedan...