IBIS Info

Inbjudan till föreningsträff från VIBF:s ordförande


Den 6:e december åker jag till ordförandekonferensen och senare tävlingskongressen för att representera Västerbottens innebandydistrikt och därmed även er som förening. Eftersom de föreligger ett antal viktiga förslag och frågor känner jag ett behov av att få informera, samt diskutera, dem med er för att stärka vår ståndpunkt som distrikt. Jag vill gärna ta del av era synpunkter och idéer. Jag inser att det blir med kort varsel ni får den här kallelsen, men behovet av det här mötet är något växt fram de senaste dagarna. Jag hoppas att ni har möjlighet att medverka med någon person i föreningen som har ansvar för sportsliga frågor.

För att ta del av de motioner och propositioner som föreligger inför kongressen, följ denna länk:

http://www.innebandy.se/Tavling/Tavlingskongressen-2014/

Plats för mötet: Gammliarummet (Olympiarummet), Udominate Arena

Tid: Måndag 24/11, kl. 18.00-20.00

Välkommen!

Mvh, Niklas Ekblom, Ordförande, VIBF

2014-11-23 21:27

F17:s träningstrupp!

Västerbottens Innebandyförbund, via kaptenerna Jocke Sjöström, Andreas Harnesk och Anna Unneby, har tagit ut den träningstrupp som kommer att träna och matcha ihop fram till SDF-SM i januari.

2014-11-07 22:59

P17:s träningstrupp!

Västerbottens IBF, genom kaptenerna Christer Jernberg och Johan Alm, har tagit den trupp som kommer utgöra träningstruppen fram emot SDF-SM.

2011-05-30 10:52

Silly Season - Så agerar vi

En ständigt aktuell fråga är föreningarnas agerande i samband med den s k silly season. Läs mer om VIBF:s policy genom att klicka på länken nedan...