DM FINAL HERRAR

Anmälan DM 2016 

Anmälningarna till DM för seniorer, HJ/DJ18 samt P/F16 genomförs på samma sätt som under föregående säsong. De tidigare sign-in träffarna utgår och anmälan till dessa klasser sker via e-post till kansliet. 

Detta gäller inte ungdoms-DM som i år inte kommer att spelas. 

 Senast måndag 31 augusti kl. 13.00 ska anmälan vara oss tillhanda. I anmälan ska det framgå vilken förening och klass anmälan avser samt vem som är ansvarig för den. För varje anmält lag vill vi ha uppgifter på kontaktperson med mobilnummer samt e-post. 

 Lag från Umeåområdet skickar sin anmälan till: hakan@vibf.org 

 Lag från Skellefteåområdet skickar sin anmälan till: bobby@vibf.org 

 Lottning sker under vecka 36 och spelscheman publiceras sedan på vår hemsida.

Serieträff Distriktsserierna 

Västerbottens Innebandyförbund genomför serieträffen för distriktsserielag i form av öppet hus/drop in under söndag 6 september. Vi håller till på Västerbottens Innebandyförbunds kansli.  

Under söndag 6 september håller kansliet öppet mellan 13.00 – 17.00. 

Ni som har lag anmälda i D2, Damer utv. (Serie A-E), H2, Herrar utv. (Serie 1-6), bekräftar ert deltagande i seriespelet genom ett besök på kansliet under dagen.  
I samband med ert besök har ni möjlighet att diskutera och ställa frågor till kanslipersonalen. 

Söndag 6 september har vi valt med tanke på att det är finaldag i Scandic Cup, och att samtliga finaler spelas på Umeå Energi Arena. Vi räknar med att många ledare och föreningsmänniskor befinner sig i hallarna den här dagen.

Preliminär serieindelning för Umeå Kommunserie pojkar och flickor födda 2000 - 2005, Röd och Blå nivå.

Pojkar          Flickor

Ny korrigerad serieindelning efter inkomna synpunkter från föreningar och ledare. Inga ändringar är nu möjliga att göra då vi jobbar vidare med serieläggning och matchtider.

Till den här säsongen (2015-16) införs en hel del nyheter på ungdoms- och juniorsidan. Nedan kan ni läsa mer om de olika förändringarna som sker i och med att vi går in i den nya säsongen.

Obligatoriskt med skyddsglasögon för B-licensspelare

Dubbla licenser

Kombinerade lag

Förändringar av ungdoms- och juniortävlingar

Youth  Camp

Ansök nu. Begränsat antal platser!
Utvecklingsläger för pojkar 00 och flickor 00/01 under höstlovet v. 44 (tors-sön) i Umeå.

2015-08-17 14:57

Utbildningsplan klar!

Höstens tränarutbildningar är nu fastställda och kommer att publiceras på utbildningssidan under nästa vecka. Där hittar ni även anmälningsformuläret

2015-08-10 07:43

F16: Länslagsuttagningarna igång igen. NY!

Fredagen den 21 augusti så kommer såväl killarna som tjejerna att dra igång sina uttagningar inför 16-länslagets SM i Linköping 2-6 januari. Killarna kommer ha en träff medan tjejerna kommer kalla till två träffar denna kväll. Skellefteå F00 kör 28/8.

2011-05-30 10:52

Silly Season - Så agerar vi

En ständigt aktuell fråga är föreningarnas agerande i samband med den s k silly season. Läs mer om VIBF:s policy genom att klicka på länken nedan...