Utbildning - Innebandy.se

Kontakt

Utbildningsansvarig

David Gillek 0704-93 78 10

Ordf. Utbildningskommittén 

Eva Johansson 070-475 57 98

 
 

  

Innebandyns tränarutbildningar syftar till att ge dig som ledare rätt kompetens utifrån den nivå som dina spelare befinner sig på. Allt enligt riktlinjerna i Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU). Därför är strukturen på utbildningarna  uppdelade mellan barn/ungdom (6-16 år) och junior/senior.

Det innebär att det i samtliga fall krävs en godkänd Grundutbildning, innan man sedan kan gå vidare och fördjupa sig inom sin nivå. Observera att Grundutbildningen skiljer sig åt mellan barn/ungdom och junior/senior.

Innehållet i utbildningarna är lika oavsett var i landet du utbildar dig och ger därför behörighet till nästa nivå oavsett var du väljer att gå den.

Nya utbildningskrav för våra ledare
I linje med SIU-modellen och målsättningen med ökad kompetens och utveckling av våra ledare så vill Västergötlands Innebandyförbund införa krav på godkända ledare som står i båset i samband med match (t.om 16 år).

Vi kommer att erbjuda fortlöpande utbildningar, passa på att redan nu börja anmäla era ledare till dessa kompetenshöjande utbildningar för att utveckla er förening och era ungdomar. Genom idrottslyftet subventioneras deltagaravgiften per ledare med 700 – 950 kr. Mer information om respektive utbildning, aktuella utbildningar,  upplägg och priser hittar ni till höger här på hemsidan.

 

2013-08-16 21:47

Barn- och ungdoms ledarutbildningar

LÄS MER OM DOM NYA TRÄNAR UTBILDNINGARNA GENOM ATT KLICKA PÅ LÄNKARNA TILL VÄNSTER. DÄR KAN NI ÄVEN ANMÄLA ER.

Alla måste gå en grundutbildning först (GU). Där efter väljer man vilken/vilka fördjupningsutbildinngar man vill gå ...

2013-08-18 19:28

Om man har gått gamla BUL och BLOCK utbildningar

BUL 1 -3

Dessa utbildningar är borttagna och räknas inte. Man ska nu gå utbildningar som är anpassad för den ålder man tränar. GRÖN=6-9 år, BLÅ=9-12år, RÖD 12-16år. Inom varje ...

2013-08-18 20:08

Sök bidrag från Idrottslyftet

Passa på att sök bidrag för ledarutbildningar för hösten.