Integritets- och säkerhetspolicy Svensk Innebandy

Vi värnar om din integritet och säkerhet. GDPR, den nya lagen för behandling av personuppgifter, ställer högre krav på öppenhet och därför finns den här sidan för dig för att du ska veta vad vi gör i behandlingen av personuppgifter.

Det finns ett antal områden som tillsammans ger dig helheten över hur vi ser på integriteten och säkerheten, både gällande våra program och för dig som medlem, användare och besökare på bland annat våra hemsidor, iBIS eller i kontakten med oss.

GDPR - Dataskyddsförordningen

Under GDPR har vi valt att sammanställa information om lagen och vad det innebär för svensk idrott, samt vart du kan hitta mer information för att få bättre koll på hur detta påverkar dig. Det finns ett antal begrepp som kan vara bra att ha koll på och även vad de grundläggande principerna i GDPR innebär, framför allt inom svensk idrottsrörelse.

Till -> GDPR

Säkerhet

Vi gör ständigt förbättrar och anpassningar efter omgivningens förändring för att upprätthålla en hög säkerhet i våra tjänster och program. I rollen som personuppgiftsansvarig har vi ansvar för de tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärderna i behandlingen av personuppgifter inom iBIS, hemsidor och tjänster vi erbjuder.

Till -> Säkerhet

Incidenthantering

Om det händer en incident har vi ett krav på oss att göra en rapportering till Datainspektionen inom 72 timmar. Vi har en process och rutiner för att upptäcka, rapportera och utreda om en incident uppstår.

Till -> Incidenthantering

Integritets- och säkerhetspolicy

I svensk innebandys Integritets- och säkerhetspolicy beskriver hur föreningens och förbundens behandling av personuppgifter som gemensam personuppgiftsansvarig fungerar. Vi vill tydliggöra ansvaret för att skydda dina rättigheter och din integritet och förklara hur vi använder de personuppgifter du delar med oss.

Till -> Integritetspolicy

Cookies på innebandy.se och iBIS

Som de flesta andra hemsidor använder vi cookies för att förbättra din internetupplevelse. Vad en cookie är och hur vi använder det finns beskrivet för att du ska kunna ta ställning till vad du samtycker till när du besöker vår hemsida.

Till -> Cookies på innebandy.se och iBIS

Funderar du över något?

Har du några frågor om hur vi behandlar personuppgifter, vår säkerhet eller driftsmiljö? Kontakta kundtjanst@innebandy.se eller 08-514 274 00 för ytterligare information.

Till -> Kontaktuppgifter

Övrigt

Denna Integritets- och säkerhetspolicy gäller när du använder iBIS, hemsidor och produkter och tjänster som tillhandahålls av Svenska IBF. Integritets- och säkerhetspolicy gäller inte för något annat våra webbplatser eller tjänster, även om de kan nås via vårt nät eller tjänster.

Om Integritets- och säkerhetspolicy uppdateras meddelas i så fall detta på www.innebandy.se/integritet. Där sparas även tidigare versioner i ett arkiv som hittas på samma länk.

Till -> Övrigt