Så funkar nya innebandy.se

Video: Vi guidar dig genom den nya layouten

Spelschemat klart för första sammandraget (newbody-spelen nr: 1) Flickornas spelschema uppdaterat!

Spelprogrammet är nu lottat för första sammandraget som är 20–21/10 för spelare Födda 2010 - 11. Gå in på nedanstående länkar för att se när matcherna börjar. Ni kan också läsa om det regler som gäller för sammandraget.

Pojkar

Grupp 1- spelschema
Arrangör: Guldhedens IK
Spelplats: Svingelns Sporthall

Grupp 2- spelschema
Arrangör: Guldhedens IK
Spelplats: Svingelns Sporthall

Grupp 3- spelschema
Arrangör: IBF Backadalen
Spelplats: Tuve Sporthall

Grupp 4- spelschema
Arrangör: Frölunda IBK
Spelplats: Flatåsskolan

Grupp 5- spelschema
Arrangör: Pixbo Wallenstam
Spelplats: Mölnlycke Idrottshall

 

Flickor

Grupp 1- spelschema
Arrangör: Stenungsund IBK
Spelplats: Sundahallen

 

Regler för sammandrag 

Matcherna spelas på mindre planer med måtten CA 20X15 plan med 3 utespelare och 1 målvakt. Matchtiden är 2x10 rullande tid, tidtagare på varje plan skall finnas samt kunna ge signal vid periodpaus och matchslut. Arrangören ansvarar för att planerna är uppbyggda och är klara när matcherna skall starta

Målburar:
De mindre målburarna skall användas i poolspelet dock kan det i vissa fall förekomma att de större målen används. VSIBF vill dock poängtera att det i framtiden är troligt med spel med små målburar i de yngre åldersklasserna. Arrangören bör tejpa upp målområde för målvakterna ca 1,5 m X 1m.

Intervallbyte: För att underlätta bytena kan matchledaren ge signal efter 2:00, 4:00 o s v i båda perioderna. Klockan skall inte stannas vid dessa tillfällen. Spelet startas med tekning på mittplan.

Arrangören ansvarar för tillsättning av domare. I förstahand skall matchen dömas av 1st föreningsdomare skulle det vara så att arrangören inte kan tillsätta föreningsdomare ligger ansvaret på lagen att gemensamt utse en domare. Vi vill påpeka vikten av att domarna förklarar domsluten för spelarna vid behov.

Domararvodet är rekommenderat till 55:- / Match + resa 
Alla utespelare SKALL använda glasögon.

short_text    Skrivet av Joel Ottgård 1 vecka sedan