Intervju med styrelsen

För några veckor sedan skrevs ett inlägg om ordförande Mats Lomander. Samma frågor ställdes också till hela styrelsen. Här några styrelsemedlemmarnas svar. Frågorna handlar om hur det är att vara med i styrelsen.

Frågor:

1. Hur är det att vara med i styrelsen?
2. Vad är din bakgrund inom innebandyn?
3. Vad ser du fram emot under säsongen 19/20?
4. Vilka frågor inom innebandyn brinner du mest för?

Catharina Olsson

1. Det är roligt, inspirerande och man lär sig nya saker, men det är också ett ansvar. Det ger möjlighet att påverka, utveckla samt hjälpa föreningar med olika saker. Man lär också känna många härliga människor. 
2. Innebandymorsa. Har varit aktiv i Dingle AIK i många år, först som supportande morsa, blev sedan tillfrågad att bli sekreterare i styrelsen och är nu ordförande, en roll som jag haft i åtta år. Har också varit med i fd Bohuslän-Dals innebandyförbunds styrelse, efter sammanslagningen är jag med i Västsvenska innebandyförbundet. 
3. Det kommer flera roliga, intressanta och viktiga projekt som bla lanseringen av värdegrundsspelet och projektet "Hallklimat". 
4. Är intresserad och öppen för många saker inom innebandyn. Men om jag måste välja så blir det nog Tävling- och utbildning samt domarfrågor.

Lotta Fritzell

1. Det är jättekul! Tyvärr känner jag att tiden inte räcker till alltid. Vill engagera mig mer. 
2. Förälder till 3 innebandyspelande barn i olika skeden. Varit engagerad i deras lag i Floda IBK sedan styrelsearbete där samt mycket tid i sekretariat o matcher med mat o fix...  Kassör mm. Idag lagledare för Pixbo damer. Ett otroligt roligt uppdrag som ger fantastiskt mycket energi - fantastiska tjejer! Även en del att göra med herrlaget också.  Där får man också mycket tillbaka från fantastiskt goa grabbar. 
3. Att lyckas frigöra tid från vanliga jobbet så jag kan jobba ännu mer inom innebandyn. Både i styrelse och Pixbo.  Finnkampen i Alingsås.
4. Vill gärna se att sporten växer.  Dels antal spelare - hur når man ut till fler grupper. Fler tjejer och integration. Även i media. 

Måns Lövgren

1. Intressant och givande – så länge jag tycker att jag bidrar
2. Spelare på distriktsnivå 89-99, domare på distriktsnivå 89-2000, förbundsnivå 2001-, Styrelsen 2005-
3. Finnkampen i VSIBF:s regi, VM, lansering av våra certifieringsidéer och värdegrundsspelet
4. 1) Marknad 2) Domarfrågor 3) Värdegrundsarbetet

Karin Bistedt

1. Roligt, spännande och utvecklande
2. Aktiv i FBC Lerum, suttit i styrelsen, eventansvarig och startat upp ett Integrationslag
3. Arbetet med Innebandyn Vill
4. Inkludering

short_text    Skrivet av Joel Ottgård 26 april 2019